Dana White nem ugrik neki harmadjára is a Donald Cerrone vs. Joe Lauzon-nak
MMA

Dana White nem ugrik neki harmadjára is a Donald Cerrone vs. Joe Lauzon-nak


Donald Cerrone és Joe Lauzon mérkőzését már kétszer is össze akarta hozni a UFC, de mindegyik alkalommal kudarcba fulladt a próbálkozás. Először Lauzon (kiújuló térdsérülés), majd Cowboy (ételmérgezés) mondta le a bunyót, a mérkőzés létrejötte előtt.

Joe azt mondta, a bunyó előtt még csak zoknit sem tudott felhúzni, és egy internetes videóból jött rá, hogy mi volt a baj: egy csont félre volt csúszva a lábában. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Joe Lauzon (@joelauzon) által megosztott bejegyzés


Dana White, a UFC főnöke azt nyilatkozta, nem próbálja meg harmadjára is leszervezni a két legenda meccsét, több indokból sem:
"Ez már lassan kezd úgy festeni, mint a Tony Ferguson vs. Khabib Nurmagomedov. Nem lesz harmadik próbálkozás."

Dana elárulta, hogy felajánlotta Cowboynak, hogy júliusban megmérkőzzön Lauzonnal, de a többszörös UFC rekorder nemmel felelt, nem akart túlesni még egy fogyasztáson ilyen rövid időn belül. Így valaki mással állítják majd össze őt, ami azt is jelenti egyben, hogy július előtt biztos nem láthatjuk még Cowboyt az Octagonban.

Donald azt nyilatkozta a hajnali gála utáni beszélgetős műsorban, hogy már van is ötlet arra, ki lesz a következő ellenfele, és nem kizárt, hogy köztes súly lesz majd a könnyűsúly helyett, ahova ugye  most befogyasztott.

Hogy Lauzonnal mi lesz, azt még nem tudni.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá