Egy csokorban a hétvégi UFC-gála legjobb finisei!
MMA

Egy csokorban a hétvégi UFC-gála legjobb finisei!


A hétvégi UFC on ESPN: Kattar vs. Emmett gálán nagyon sok idő előtti finis született.

Szám szerint 9, úgy, hogy összesen 13 bunyót rendeztek (14 lett volna, de sajnos Joe Lauzon lemondta a szereplést Donald Cerrone ellen). A UFC hivatalos Twitter csatornáján olyan béna módon tették fel ezeknek a finiseknek a nagy részét, hogy csak a győztes fighter öröme látszódik rajta, de azért megtettünk mindent, hogy összeszedjük nektek azokat a videókat, amelyeken valóban a finis látszik.

Kezdjük a sort Gregory Rodrigues TKO-jával, aki hatalmasat küzdött ellenfelével, Julian Marquez-zel, de végül ő húzta a hosszabbat. Őrületes jelenetek voltak:
Az ültetők második meccsén Phil Hawes könyökösökkel rombolta szanaszét Deron Winn-t a másodikban, 12 győzelméből ez volt a 10. finis és a 8. KO. Gyönyörű:
Nem volt túl letisztult, túl szép, és még csak nem is egy nagy ütés talált be, de Adrian Yanez úgy megverte Tony Kelley-t a főkártya első meccsén, hogy csak na. Kelley még a földön fekve is kapott a fejére súlyos találatokat Yanez-től:
Ugyan a következő doctor stoppage volt, vagyis orvosi utasítás miatt állt meg a bunyó, de ez nem változtat azon a tényen, hogy Joaqhin Buckley, minden idők egyik legfantasztikusabb KO-jának tulajdonosa úgy elverte Albert Duraev-et, hogy félő volt, az orosz maradandó sérülést szenved.

Albert bal szeme annyira durván bedagadt, hogy az orvos azt mondta, itt álljunk meg, mielőtt valami horrorisztikus dolog történik, amire senki sem kíváncsi:
KO-vonatunk következő állomásának neve Jeremiah Wells, aki egy ütéssel (meg pár felesleges follow-up shot-tal) terítette le Court McGee-t, learatva ezzel az 5. egymásutáni győzelmét. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan egy sokkal nagyobb név ellen láthatjuk majd őt viszont a ketrecben.Kevin Holland submission-ös győzelmét a meccs utáni interjúból láthatjuk teljes valójában Tim Means ellen. 2020 legaktívabb UFC fightere idén ezzel már két győzelemnél jár!Egy szép, de egyben szomorú finis következik. Cody Stamann konkrétan nyugdíjazta Eddie Wineland-et ezzel a KO-val, amihez 1 percre sem volt szüksége:Már az első mérkőzés is idő előtt ért véget, ezen Roman Dolidze végezte ki a szebb időket is megélt Kyle Daukaus-t elég brutális módon. Az oroszra érdemes lesz odafigyelni, mert mérlege 10-1, eddig egyszer kapott csak ki, az is pontozás volt.Személyes kedvencünkkel zárjuk a sort, ami történetesen egy forduló könyökös. Ez a finis annyira ritka, hogy mindösszesen 5-öt láthattunk eddig a UFC több, mint 20 éves történelmében. Ricardo Ramos ráadásul már kettőt a magáénak tudhat, ami egészen elképesztő statisztika. Nézd csak:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá