Dana White könyörög Mike Tyson-nak, hogy ne térjen vissza

Dana White könyörög Mike Tyson-nak, hogy ne térjen vissza


 

A UFC elnöke és Mike Tyson nagyon jó kapcsolatot ápolnak már hosszú évek óta. A bokszlegenda nemrég az egész küzdősport-világot lázba hozta azzal, hogy bejelentette, visszatér így 53 évesen a ringbe egy-egy jótékonysági barátságos meccs erejéig.

Iron Mike a netre feltöltött videói alapján szenzációs jó formában van, látszólag az ütőereje és a sebessége is a régi, és már látszik rajta, hogy keményen edz. Ennek hatására legnagyobb riválisa, Evander Holyfield is bejelentette, hogy ő is visszatér 57 évesen. De nem mindenki nézi jó szemmel a dolgok alakulását.

Dana White például szó szerint könyörgött Tyson-nak, hogy ne gondolja komolyan a visszatérést:
"Imádom Tyson-t. Egyike volt azoknak, akikre felnéztem gyermekkoromban, mindig is óriási rajongója voltam és nagyon jó barátok lettünk. Könyörögtem neki, hogy ne bunyózzon. Szó szerint. Azt mondtam neki: 'Nézd, kurva jól nézel ki, még mindig nagyon robbanékony vagy és értelemszerűen még mindig rendkívül erős, minden idők egyik legjobbja. De Mike, 53 éves vagy. Kérlek, ne tedd ezt. Kérlek!'. Szóval meglátjuk, hogyan cselekszik. De ha a profik közé akarna visszatérni, akkor megpróbálom valahogy megakadályozni ezt."

Mint ismeretes, White-nak nagyon komoly kapcsolati tőkéje van, az amerikai elnök, Donald Trump jó barátja, szóval nagyon befolyásos ember lett belőle.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá