Dana White: Donald Cerrone kap még egy esélyt
MMA

Dana White: Donald Cerrone kap még egy esélyt


Donald "Cowboy" Cerrone egy újabb TKO-s vereséget könyvelhetett el a hétvégén, Alex Morono győzte le az elsőben, aki egy beugróember volt Diego Sanchez helyett.

A többszörös rekorder (pl. a legtöbb fejrúgásos KO-k száma a UFC-ben) azt mondta, nem így szeretne visszavonulni, és reméli, hogy a UFC nem vágja ki, ad neki lehetőséget, hogy újra bunyózhasson. Dana White, a UFC elnöke már döntött is, emígy:
“Cowboy mindig készen áll egy bunyóra. Elfogadott egy beugróembert Sanchez helyett, pedig Diegoval külön megegyeztek, hogy váltósúlyban harcolnak. Szeretne visszamenni könnyűsúlyba, és ezt én meg is fogom engedni neki.”

A 2006 óta versenyző Cowboy 29–7 mérlegnél, 2016-ban próbálta ki magát váltósúlyban először, miután RDA legyőzte a könnyűsúlyú bajnoki címmeccsen. Négyet nyert egyhuzamban, úgy tűnt, hogy az új divízióban is megállja a helyét. Az elkövetkezendő években aztán ide-oda ugrált a két divízió között, váltakozó eredménnyel.

Felmerül a kérdés, hogy valóban szüksége van arra, hogy győzelemmel a háta mögött vonuljon vissza szeretett Cowboyunk, vagy letett már eleget ahhoz az asztalra, hogy ne kelljen bizonyítania semmit?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá