Így reagált Cowboy a hétvégi kiütéses veresége után
MMA

Így reagált Cowboy a hétvégi kiütéses veresége után


Donald "Cowboy" Cerrone már betöltötte a 38-at. A UFC egyik legaktívabb fighterén is meglátszódik a kor, 2019-ben nyert utoljára, azóta 5 meccset vesztett el (4-et (T)KO-val) olyan top harcosoktól, mint Conor McGregor vagy Tony Ferguson, illetve egy döntetlenje volt Niko Price ellen.

A hétvégén egy kevésbé ismert fighterrel, Alex Morono-val harcolt, akitől szintén kikapott TKO-val. Ez sok rajongó szemében pont volt az i-re, sokan szeretnék, ha Cowboy nem bunyózna már többet.

Ő azonban másképp gondolja:
"Ez abszolút nem az utolsó meccsem volt." - nyilatkozta az ESPN-nek a legtöbb fejrúgásos KO tulajdonosa a UFC-ben. "Kizárt, hogy hagyjam, hogy így érjen véget a karrierem. Szeretnék visszamenni könnyűsúlyba. Remélem, a UFC nem küld el, és láttok még engem az Octagonban. "

Cowboy fejében tehát megfordult a visszavonulás gondolata, de érthető módon nem egy ekkora losing streak-kel szeretné a szögre akasztani a kesztyűt.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá