Dana White: a Ferguson-McGregor címegyesítésnek meg kell történnie!
MMA

Dana White: a Ferguson-McGregor címegyesítésnek meg kell történnie!


A UFC legtöbb tehetséggel rendelkező divíziójában jelenleg kizárólag egyetlen meccs a téma Dana White részéről.

A szombati/vasárnapi UFC 216 főmeccsén Tony Ferguson a harmadik menetben megszerezte a könnyűsúlyú átmeneti bajnoki övet Kevin Lee ellen. ”El Cucuy” sztár lett, 10 zsinórban nyert mérkőzéssel került derekára az öv, ami egy zseniális renoménak tekinthető.

A leglogikusabb következő lépés természetesen a Ferguson-McGregor címegyesítés lenne, de az ír több ellenfélnek is hangot adott az utóbbi időben, beleértve a lassan egy életen át húzódó Diaz trilógia lezárását is.

Azonban a UFC 216-ot követő sajtókonferencián Dana White egyértelműen lelőtte a Diaz pletykát és teljes mellszélességgel a Ferguson – McGregor mérkőzésre terelt minden figyelmet.
"Senki sem beszélt Diazról, meg vele se. Semmikor. Ez egy újabb lószar az internet részéről. Tony az átmeneti bajnok, Conor a rendes, ennek KELL megtörténnie. Bármi egyéb nonszensz. Ez a meccs a következő.”

Conorról tudni kell, hogy kiszámíthatatlan úton jár, továbbá a bajnokként való viselkedése is megkérdőjelezhető. Miután a pehelysúlyú övet 13 másodperc alatt levett José Aldoról, két Nate Diaz ellen történő párharcot vívott meg, majd Eddie Alvarezt fosztotta meg bajnoki címétől könnyűsúlyban. Néhány napot töltött két cím tulajdonosaként, mert a UFC joggal, elvette tőle a pehelysúlyú címet.

McGregor azután boxolt egyet Floyd Mayweatherrel, de a UFC-be való visszatérése továbbra is kérdőjeles, Dana White továbbra sem tudott egyértelmű választ adni erre.
”Még nem beszéltem Conorral a folytatásról. Azonkívül, hogy még szeretne idén harcolni, így elment Ibizára bulizni egy időre, majd hazatért a családjával, hogy kicsit lenyomja a gőzt.”(mi a lovas lófasz ebben a logika? - a szerk.) Szóval meglátjuk mi lesz.”

White egy dologban biztos. A Tony – Conor harc egy hatalmas tűzijáték lenne.

”Lehetetlen, hogy ne lenne az. Kizárt dolog, hogy ne imádná mindenki.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá