Dan Hooker és Paulo Costa mészároltak, a többi ültető viszont végigment a UFC 226 előtt
MMA

Dan Hooker és Paulo Costa mészároltak, a többi ültető viszont végigment a UFC 226 előtt


Az estét az egyetlen női duó kezdte szalmasúlyban, Emily Whitmire és Jamie Moyle majdnem gondoskodtak arról, hogy visszaaludjak.

Whitmire nyert pontozással, a meccs után volt egy kis hiszti, mert egykori barátja ellenfele sarkában adta a tanácsokat. Huha.

A ki a 155 font legújabb faszagyereke kérdésre végérvényesen választ adott Dan Hooker, ugyanis mióta egy éve feljött ebbe a súlycsoportba, a negyedik ember fejét szakítja le, egy nagy térdes és fojtás után, most ütéssel.

A szenvedő fél Gilbert Burns volt, akinek ez pályafutása harmadik veresége.

Hooky azért egyet most be is szedett, de azonnal válaszolt:Rekt:Legjobb barátjával Israel Adesanyával vállvetve veszik be a divíziójukat.170 fontban Curtis Millender a Mike Perry verő erőt, Max Griffint fogadta. Curtis félelmetesen nagy váltósúlyú, hosszú karjai és lábai miatt is veszélyes harcos. A meccs végigment, kétség és kérdés nem volt, hogy Millender a jobb a 15 perc alatt.

A jó kis tempós és olykor még izgalmas meccsen tehát megérdemelt győztes született.?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2018


Érdekes meccs jött, ugyanis Lando Vannata elvileg úgy volt 145 fontban folytatja, de maradt 155-ben úgy, hogy egy csomó izmot pakolt magára. A bibi ezzel csak annyi, hogy gyakorlatilag elveszítette a becenevét.

A Groovy-t.


Lando egy nagyon mozgékony, olykor extrém dolgokat produkáló harcos volt, aki most Drakkar Klose ellen nem tudott ebből SZINTE semmit felmutatni.

Sima 30-27 Drakkarnak, aki így javította David Teymur elleni első és egyetlen vereségét.

Kis ninja shit azé vót:

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2018

De a tűzijáték elmaradt:

A harmatsúlyú kiválóság Raphael Assuncao gyakorlatilag azért vállalta Rob Font elleni meccsét, mert az elejéből mindenki vagy foglalt, vagy volt meccse nemrég, vagy sérült.

A rangsor harmadik helyén álló brazil papírforma hozta a TOP 10 szélén ácsorgó Font elleni meccset, kérdés nem volt ki a jobb. 30-27 ez is.?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2018Az ültetők főmeccse következett, a USADA jelenlegi final bossa (Yoel Romero után) Paulo Costa jött Uriah Hall ellen 185 fontban harcolni.

A várt dolog történt, viszont kicsit tovább tartott mint vártuk. Costának másfél menet kellett a totális pusztításhoz, de Hall nem volt annyira rémes mint azt a rengeteg negatív előjel mutatta.

Első menet eksön:

?ref_src=twsrc%5Etfw">July 8, 2018

lol:és a dangadda dangadda dang:Folyt köv a főkártyás meccsek cikkeivel nemsokára!


Szólj hozzá