Curtis Blaydes máris a Bellatorba való távozást lengeti
MMA

Curtis Blaydes máris a Bellatorba való távozást lengeti


 

Utolsó előtti meccse volt ez Curtis Blaydesnek a jelenlegi UFC-szerződésén.

A Mark Huntot földrevitelekkel és oktagon kontrollal mattoló amerikai a baltával való műtétet választotta, új szerződésének kiharcolása érdekében.

Blaydes a meccs után rögtön kijelentette, hogy hazai pályán szeretne meccset.

Ez pedig a UFC 225 lesz Chicago városában, 4 hónap múlva.
”Ha a UFC az utolsó meccsemre egy sovány ajánlattal jön, a Bellatorra fogok hallgatni. Mindenkinek vastag szerződéseket adnak és azok a nehéz srácok akik most a nagydíjon vannak, nem is a legjobbak. Tehát látható a dolog. Több pénz, gyengébb ellenfelek.”

Blaydes kicsit elásta magát nálam a következő pár sorral, de remélhetőleg csak az érzelmek beszéltek belőle:
”Nem érdekel, ha senki se fog a nevemre emlékezni harcosként. Csak a bankszámlám legyen tele mindig. Nem azért verekszem, mert olyan jó, hogy ha arcon ütnek. De vannak olyanok is, tudom én. Nekik ez jelenti a pezsgést. Az adrenalint. Nekem nem. Csak azért bunyózom, mert fizetnek érte. Csak a pénzért csinálom, semmi másért. És nem is érzem magam rosszul ezért.”

Curis tudja, hogy a magasabb szintre való lépéshez még le kéne győznie pár nagyobb nevet is. Francis Ngannou vonalát tartja annak, amit követnie kell...
”Ott van Francis. Francia, tiszta izom. Nagyot üt. Jól néz ki. Nem nehéz hype vonatra tenni. Izgalmas arc. Bárcsak azt a pénzt kaphatnám mint ő. De nem szeretek más zsebében túrni, ez az ő magánügye. Megérdemli. Akárcsak én fogom. Még csak 26 éves vagyok. Egy csomó másik srác aki egykorú velem, a felét se kapja annak amit én.”

Nem biztos, hogy egy Mark Hunthoz hasonló legenda elintézése előtt-után ezt kellett volna nyilatkozni...


Szólj hozzá