Csillagos ötösre vizsgázó alkalmazás, számtalan befejezés, kiélezett csatában új bajnok
MMA

Csillagos ötösre vizsgázó alkalmazás, számtalan befejezés, kiélezett csatában új bajnok


9 MMA összecsapás mellett egy kickbox és egy muay thai duó is színesítette a ONE Championship Grit & Glory nevű gáláját.

Az Indonéz főváros Jakarta publikuma pedig nem maradt elégedetlen.

Férfi szalmasúlyban Riski Umar és Doan Birawa személyében két hazai harcos indították az estét. Umarnak másfél menet kellett a sikerhez, egy hátsó fojtással kopogtatta Birawát.

A linkek alatt az összes öltető és a főkártyáról két meccs elérhető.

We're LIVE from Jakarta with the prelims of ONE: GRIT AND GLORY! Watch the full event LIVE & FREE on the ONE Super App 👉 http://bit.ly/ONESuperApp Check your local listings for global broadcast starting at 8:30pm (Jakarta time).🇲🇨 Indonesia: Saksikan hanya di SCTV tanggal 12 Mei, pada pukul 23.00 WIB.🇵🇭 Philippines: Tune in to ABS-CBN S+A at 9:30pm.🇯🇵 Japan: 現地時間2018年5月12日にインドネシア・ジャカルタで開催されるONE Championship「GRIT AND GLORY」をAbemaTVで生中継!!🇸🇬 Singapore: Tune in to oktoSports at 10:00pm or Toggle at 9:30pm.

Közzétette: ONE Championship – 2018. május 12., szombat
135 fontban megint két hazai, Elipitua Siregar és Dodi Mardian csaptak össze. Itt egy menetnél kevesebb is elég volt, és ha már RNC volt az első meccsen is, itt is bevált a recept.És hogy teljes legyen a mesterhármas RNC téren, a szingapúri Radeem Rahman kicsit több mint egy perc alatt ezzel végzett a kínai Tang De Pan ellen.Az első nem MMA mérkőzésen a szerb-amerikai Ongjen Topic pontozással múlta felül a görög Stergos Mikkiost, muay thaiban.160 fontos catchweightben a japán veterán Tetsuya Yamada negyedszerre vette elő a rear naked choke nevű fojtást, három percre fogva Eric Kelly elleni mérkőzését.Egy szép momentum:Pehelysúlyban a kambodzsai tehenész (nem viccelek) Sor Sey 3 menetben volt jobb Victorio Senduknál, a hazai szurkolók bánatára.Atomsúlyú hölgyek jöttek, ahol a hazai Priscilla Hertati Lumban Gaol fél menet alatt kopogtatta Rome Trinidadot, az est abszolút slágerének számító hátsó fojtással.Egy rém izgalmas kickbox meccen a horvát Antonio Plazibat három menetben volt jobb litván ellenfelénél, Sergej Maslobojevnél.Ha valakinek egy kiütéses befejezés hiányzott volna az amúgy sem izgalommentes estéről, Leandro Ataides két és fél menetnyi harc után ütötte ki az orosz Vitaly Bigdasht. A meccs az első számú kihívói posztért is ment.A gála előmeccsén a veretlen hazai Stefer Rahardian fél menet alatt elővette az est hatodik hátsó fojtásos finisét, az indiai Himanshu Kaushik bánatára.A gála zárásaként a férfi szalmasúlyú cím volt kockán, mely egy visszavágó is volt már Alex Silva és Yoshitaka Naito között. Silva december óta volt bajnok, de Naito garantált visszavágót kapott melyen ugyan 25 percen át kellett darálni, nyomni a főleg földharc központú gálán, de megérte.

A japán ugyanis megosztott döntéssel ugyan, de képes volt levenni a címet brazil riválisa derekáról, kijavítva ezzel pályafutása egyetlen vereségét, továbbá alapot adva a trilógiájának Silvával.Folytatás pénteken, Martin Nguyen, Shinya Aoki, Eduard Folayang, Amir Khan ott lesznek!


Szólj hozzá