Cseszegetik a Bellatort, hogy az eltiltás alatt álló Cro Copot egy trükkel sikerül harcoltatniuk
MMA

Cseszegetik a Bellatort, hogy az eltiltás alatt álló Cro Copot egy trükkel sikerül harcoltatniuk


A múlt héten bombaként robbant a hír, miszerint a Bellator 200 egy igazi nosztalgia bombával lesz megkoronázva, Mirko ”Cro Cop” Filipovic és Roy Nelson között.

A bibi csak annyi, hogy Mirko HGH használat miatt két éves eltiltását tölti a USADA által, amiből alig telt le valamennyi, mert a horvát legenda be is jelentette épp akkori visszavonulását.

Ez épp akkor a RIZIN nyitott súlyú tornájának megnyerésével ért véget, majd megint visszavonult, és szerintem már azóta is legalább egyszer.

A USADA keze csak az egyesült államokon belül ér el, de egyre többen megkérdőjelezik ennek a meccsnek a legitimitását, az eltiltásos balhé miatt.

A Bellator ugye Londonban ünnepli kétszázadik gáláját, ahol nemhogy USADA, de még atlétikai szövetség által központosított MMA irányelvek se nagyon vannak. Volt ebből mostanában néhány nagyobb botrány is, mely Írországot is érintette, de ezt most hagyjuk.

Scott Coker most kicsit felháborodva de megmagyarázta a helyzetet:
”Nézzük. Mirko a Rizinben harcol, Japánban. A USADA és a UFC között van csak megállapodás, miért nem mentek Cro Cop után akkor, mikor a Rizinba igazolt? A UFC is szokott japán gálákat tartani, nem? Most komolyan, ennek a kérdésnek fel kell jönnie azért, mert Mirko a 200-on harcol NÁLUNK? A megoldás az lett volna, hogy ha valaki akart volna valamit kezdeni ezzel, akkor azt rééééges rég meg kellett volna tennie. A USADA a UFC partnere, nem a miénk, Csinálják a dolgukat, menjenek is azon az úton. A dolog ici picit megkérdőjelezhető, de miért nem tettek semmit, mikor Mirko Japánba igazolt?”

A nagy trükk tehát annyi, hogy Angliában az ökölvívó és harcművész sport szövetség magasról szarik arra, hogy ki mikor és hol lett eltiltva, meg miért.

Coker egy zseniálisat húzott ezzel az igazolással és amennyiben a SAFEMMA nem dob villáskulcsot dobni a tervébe, akkor jó néhány nosztalgia rajongó pénze köthet ki a Bellator zsebében.

Mindeközben Roy Nelson már belekötött Mirkoba, mert szerinte a horvát ”érdekes” kiegészítőket használ.

Az öreg meg kezébe vette a facebookot, tagadta a vádakat, amiket az általa szakállas tiszteletlen dagadtnak nevezett Nelson ragasztott rá.

Dear Roy Nelson,you dont have to worry that i’m using any ‘special supplements’ as you claim.the only ‘special...

Közzétette: Mirko CroCop Filipovic – 2018. március 11., vasárnap


Szólj hozzá