Csapó kilenc: A UFC 241 során találkozhat Yoel Romero és Paulo Costa, most már tényleg.
MMA

Csapó kilenc: A UFC 241 során találkozhat Yoel Romero és Paulo Costa, most már tényleg.


Úgy fest végre megvalósulhat a UFC középsúlyú divíziójának egyik legjobban vágyott mérkőzése.

Ugyanis, a 241 során Anaheimben azon a gálán melyre Daniel Cormier és Stipe Miocic már hivatalosak, Yoel Romero és Paulo Costa is meghívót kaptak.

A USADA irodáinak falain a WANTED tábla első két szereplőjét ha jól számolom, negyedszerre tennék be egymás ellen a ketrecbe, így már nyilván van egy réteg akik kissé enerváltak ettől a meccstől.

Costa pár napja visszamenőleg letöltött egy fél éves USADA üdülést is, mert előkerült róla egy videó, hogy infúziót használ Johny Hendricks elleni meccse előtt visszatölteni, továbbá valami totálisan hihető humbug is volt, gyomorproblémák miatti gyógyszer volt szennyezve valamivel...

Persze.

Ja, a tényt, hogy az arc gyakorlatilag ugyanazt a vádalkut kötötte mint Jon Jones, tehát súgnia kell, ha valakiről tudni akar valamit a USADA, nem sokan emlegetik, de így van.

A távoli időpont azt is jelenti, hogy Romero és Costa is több, mint egy évig lesznek inaktívak, érdekességképpen ugyanez elmondható Stipe Miocicról is, a másik bejelentett meccsen.

Gondolom a WD-40 lehet a gála egyik főszponzora is.

Romero elvileg a múlt hónapban már visszavágót kellett volna, hogy adjon Jacaré Souzának, de tüdőgyulladás miatt visszalépett, jött Jack Hermansson kihúzta a hüllő fogait és berobbant, mint új 185 fontos reménység.

Reméljük nem jön közbe semmi, mert már lassan Khabib – Ferguson sagához hasonló lenne a dolog.


Szólj hozzá