Cris Cyborg megint fenyegeti a UFC-t, távozni akar
MMA

Cris Cyborg megint fenyegeti a UFC-t, távozni akar


Van pár íratlan szabályom arról, hogy mely helyekről vagy forrásokról nem veszek át hírt.

Ez lehet egy konkrét honlap, clickbait cikkcímekkel, de az MMA internet-közösségi média legbüdösebb pöcegödre Cris Cyborg twittere és PR tevékenysége.

Twitterét nem ő csinálja, állítólag a barátja szájal mindenkinek, néha már személyeskedő és teljesen magánügyekről (lásd Megan Anderson balhéja az amerikai bevándorlási hivatallal) stb stb.

Ennek a nőnek csinálta meg a UFC 145 fontos női divíziót, melynek összes szereplője (pontosan Andersont kivéve) kizárólag harmatsúlyból lett idekergetve, mint áldozati bárány.

Kezdve az azóta már klikkesedés miatt picsán rúgott Leslie Smithszel, Lina Lansberggel folytatva, Tonya Evingeren át egész Holly Holmig, Yana Kunitskayával zárva a listát.

Az első két meccsén 140 fontra kellett fogyasztani Cyborgnak, mely az évek során (tehát UFC előtt, gyerekek) beszedett rengeteg ”et clen tren hard” matricás kiegészítőnek köszönhetően elég nehezen abszolvált.

Többen állítják, ha esetleg némi izmot is hajlandó volna ledobni magáról, még 135 fontba is beférne, de nem.

Inkább a halál, mert akkor minden bizonnyal szignifikánsan veszítene az erejéből, ergo kiegyenlítettebbek lennének a meccsei, amivel MINDENKI jól járna, kivéve őt.

Nade, nem először mondja már, hogy az ő helye a Bellatorban volna, mert ott van igazi ellenfél halom számára, továbbá Cecilia Braekhus ellen még ökölvívásban is megmérettetné magát.

Hallgassuk amit gondol éppen:

”Öt hónapja nem volt meccsem, Kunitskaya óta. Nunes aláírt ellenem a 228-ra, aztán meggondolta magát, hogy decemberben akar csak harcolni. Nekem az nem fér bele, hogy 9 hónapig fizetetlen szabadságon legyek. Egészséges vagyok, harcolhatok bármikor. Nincsenek sérüléseim, nem az én hibám, hogy Amanda nem áll készen.”

Amikor a pehelysúlyú divízió bejött a képbe, Cyborg épp a USADA szamárpadjában foglalt helyet, mert volt némi félreértés a doppingszervezet és közte, amit megúszott egy dádával.

Akkor Germaine de Randamie egy foshab meccsen megverte Holly Holmot a címért, amit még az oktagonban kijelentve megmondta, nem véd meg...

És így is tett! Egész addig ment a dolog, hogy de Randamie még csak most novemberben fog visszatérni Denverben, Raquel Pennington ellen.

”Tiszta politika itt minden. Nézzétek meg Colby hogy járt. El fogják venni a címét, mert nem akart harcolni. Nekem meg még lenne mit elérni a karrierem alatt. Fogom magam, elmegyek ökölvívást űzni, vagy kiállok a Bellatorban Julia Budd ellen. Vagy japánban egy grand prix során többször is harcolok egy nap.”
Ugh...


Szólj hozzá