Creed II vélemény, td_pcsaba tollából! Nektek tetszett a film? Kommentben kérnénk a véleményeket!

Creed II vélemény, td_pcsaba tollából! Nektek tetszett a film? Kommentben kérnénk a véleményeket!


Pár hete került a mozikba a Creed - Apollo fia folytatása.

Aki csak nagyon keveset hallott a még készülő filmről, is tudhatta, hogy a film lehetne a Rocky IV amolyan második része is. Aki nem, hát elárulom, hogy Ivan Drago fia, Viktor bunyózik Adonis-szal.

Néhány mondat erejéig csak: részemről az első rész abszolút rendben van, sport/drámának is nagyon jó és ráadásul hű marad az egész Rocky-szériához. Sly alakítása kiváltképp tetszett, de másra sem volt nagyon panaszom. A bunyók, a dráma, minden a helyén volt, nálam megugrotta a lécet.

A történet vékonyan annyi, hogy három év telt el Adonis Ricky Conlan elleni veresége óta, ám azóta sorra nyeri a meccseket. Danny Wheelert is lenyomja és így elnyeri a WBC nehézsúlyú övét. Közben Ivan Drago fia is nehézsúlyú bokszoló lett, akit természetesen ő edz és egy vadállat. Egyszerűen elkerülhetetlen, hogy ők összecsapjanak, hisz ez alkalom Adonis számára, hogy megbosszulja apja halálát. És nem árulok el nagy titkot: kétszer is összecsapnak.

Mikor Adonis elvállalja a meccset, Rock nem akarja felkészíteni a meccsre. Creed úgy érzi elárulta mentora és menyasszonyával (bizony ám) Los Angelesbe költöznek. Bianca pedig terhes és sajnos fennáll a veszélye, hogy a gyerek örökli azt, ami miatt ő is hallókészüléket használ.

Ami különösen tetszett, az a Drago-vonal! Dolph Lundgren kiváló a 33 évvel későbbi Ivan Drago-ként, aki azóta képtelen túllépni Rocky elleni vereségén, és hogy a felesége is elhagyta. Fiában, Viktorban látja egyetlen esélyét, hogy visszaszerezze maguknak hazájának figyelmét és támogatását. Egyébként Ludmilla Drago szerepében is Brigitte Nielsen tetszeleg, mint a Rocky IV-ben. Jó, ha egy mondata van, de nem is szorul rá, alakít ő a tekintetével is.

A Viktort játszó Florian Munteanu-ról nem sokat tudtam meg. Román származású és bokszoló. Róla pont elég annyi, hogy amit neki kell, azt még ő is tökéletesen hozza.
Az eredmény szerintem méltó folytatása az előző résznek és Rocky VIII-nak is megállná a helyét. Marha jók a bunyók, a dráma is jól van adagolva és minden színész remekel, az élen persze Stallone és Lundgren.

Ha tetszett az Apollo fia, mindenképp érdemes megnézni a Creed II-t!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá