Cowboy Cerrone elvileg Conor McGregor válaszát várja egy harc kapcsán!
MMA

Cowboy Cerrone elvileg Conor McGregor válaszát várja egy harc kapcsán!Izgalmas ellenfelet ígért Donald Cerrone a 155 fontba való visszatérése kapcsán, de erre a lehetőségre nem számítottunk.

A média erősen valószínűnek tartotta, hogy Justin Gaethjevel csinálhatnának egy igazi brutális harcot, ismerve mindkettőjük stílusát, de a hárombetűsöknek más tervei vannak.”Több forrás szerint, a UFC szeretné Anthony Pettist és Justin Gaethje-t egymás ellen látni. Nincs még dátum sem, de az év elején akarják megvalósítani.”

Le merem fogadni nektek, hogy ez Február 17 lenne, a Phoenix-i Fight Night. Miért? Justin Arizonából származik és van-e ettől jobb főmeccs, az ESPN-en való bemutatkozásra?

Ezzel a lépéssel Cerrone lehetőségei kettőre csökkentek, Dustin Poirier és Nate Diaz személyében.

Utóbbival lenne is egy kis elintéznivalója, mert 2011-ben a fiatalabbik Diaz felül tudott kerekedni Cowboyon, de Poirier többször hangoztatta, hogy szeretné visszakapni a UFC 230-ról kieső meccsét Diazzal szemben.

Viszont úgy néz ki, hogy merj nagyot álmodni helyzet van Cerrone karrierje során először, ugyanis Conor McGregort nézte ki magának.

Soha nem volt arról híres, hogy bárkit is kihívjon, vagy válogasson az ellenfelek között, de 35 évesen egy nemrég született pici fiúval a családban, itt az ideje egy money-fightnak.

View this post on Instagram

Just waiting on him! 🤔. “ I know a guy” 🤠

A post shared by Donald Cerrone (@cowboycerrone) on”Rá várok. Mondtam, tudok valakit.”

Cerrone 2015 végén hagyta ott a könnyűsúlyt, a fogyasztások és egyéb gondok miatt, Rafael dos Anjos egyetlen perc alatt kiütötte utolsó meccsén.

Ezt követően négyet nyert váltósúlyban zsinórban, majd hazai pályán beleszaladt Jorge Masvidal ellen egy vereségbe.

Robbie Lawler ellen tért vissza, bárki bármit mondhat, azt a meccset ugyan bukta pontozással, de el lett nézve a dolog és ebből nem adok lejjebb.

Negyed évvel később odadobták Darren Tillnek, mint túlsúlyos könnyűsúlyút egy igazából félnehézbe tartozó harcos ellen, talán karriere legnagyobb vereségét begyűjtve az angollal szemben.

Idén Yancy Medeirost egy menet alatt bedarálta, Leon Edwardstól öt menetben kikapott Szingapúrban, majdnem lemondta a meccset annak reggelén, olyan beteg volt.

Elvileg volt valami terv, hogy a UFC 231-re már 155 fontos lehet, az oda fellépni kívánó José Aldo ellen, de jött a Jackson Wink botrány és Mike Perry. Itt tartunk most.

Conor McGregor másfél hónapja esett Khabib Nurmagomedov darálójába, pár napja egy ilyen instagram posztot eresztett meg, szerintem van valami baj ott a toronyban, bár mindenki döntse el magának:

View this post on Instagram

@instagram

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onMit gondoltok, Conor – Cowboy mit eredményezhetne a UFC-nek? A trash-talk és a meccs promók 10/10 lennének, az fix.


Szólj hozzá