Conor McGregor már készíti a Khabib elleni visszavágó és a Malignaggi elleni bokszmeccs terepét

Conor McGregor már készíti a Khabib elleni visszavágó és a Malignaggi elleni bokszmeccs terepét


A Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor meccset drámai kakaskodás és botrányok sorozata előzte meg, látszott, hogy a felek tényleg utálják egymást, és nem csak a meccsüket akarják hype-olni.

A bunyó harmadik menetében az ír odaszólt valamit a dagesztáninak, amiről sokan azt vélték hallani, hogy "It's just business", vagyis "Ez csak üzlet". Nagy port kavart a dolog, Conort elég rossz megvilágításba helyezve, hiszen ez egy nagyon meghunyászkodó hozzászólás. Kár, hogy rosszul hallottuk.

Legalábbis McGregor szerint, aki most elmondta az igazságot (vagyis az ő verzióját) egy Instagram-posztban erről, továbbá felhozta a korábbi afférját Paulie Malignaggival:

View this post on Instagram

Let the record show. I like Paulie Malinaggi. Here is a confrontation between us regarding a picture he was upset about. Yes you heard that right. A picture. I told him here to his face. “Don’t be bitching.” Common knowledge I would think for a fighting man. Don’t be a bitch, bitching. The same thing I said to khabib at the end of round 3. My round. Don’t be bitching! Every single round bitching to the referee. He was even bitching in the fourth round from mount position. It baffled me. If anyone should have been saying anything to the referee, it should have been me in that 1st round. That round he held onto my legs for four minutes straight. With zero activity. But a fight is a fight who gives a fuck. Crying to the referee like a proper bitch. I was trying to dig my fingers into his Adams Apple. Many individuals in the fight business, I have learned lately, are absolute bitches. I know you’s are broke boys. But don’t be broke bitches.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onA posztban Conor leírja, hogy kedveli Paulie-t, hiszen odament hozz, hogy megnyugtassa, aztán amikor ez nem jött össze, odamondta neki, hogy "ne rinyáljon, mint egy kurva" egy kép miatt, mert a rinyálás nem egy bunyóshoz illik. Állítólag a színfalak mögött már szervezik a Paulie Malignaggi vs. Conor McGregor bokszmeccset, az ír valószínűleg ezért hozta fel ezt a videót majdnem 2 évvel később.

A poszt ennyivel nem ért véget, szóba került Khabib is.

"Ugyanezt mondtam Khabibnak is a harmadik menet végén. Az én menetem végén. Ne rinyálj, mint egy kurva."

Szóval "It's just business" helyett "Don't be bitching!" hangzott el. Conor pár szabálytalanságot elkövetett a meccsen, például kapaszkodott a ketrecbe a lábával, amikor Khabib felülről nyomorgatta, és ezt a dagesztáni folyamatosan próbálta jelezni a bírónak.

Ezt Conor rinyálásként fogta fel, hiszen a bíró dolga lenne észrevenni ezeket a szabálytalanságokat, Khabib viszont folyton "sírt", annak ellenére is, hogy az első menetben nagyjából semmit sem láthattunk tőle azon kívül, hogy Conor lábába kapaszkodott."Minden egyes menetben rinyált a bírónak. Még a negyedikben is, mount pozícióból. Zavarba ejtő volt. Ha valakinek oka lett volna a rinyálásra, az én lettem volna abban az első menetben. Abban a menetben csak a lábaimat fogta, négy teljes percen át, zéró aktivitással. De hát ez van, a bunyó az bunyó, ki a faszt érdekel. Rinyáljatok csak a bírónak, mint egy igazi kurva."


Szólj hozzá