MMA

"Ez csak üzlet" – mondta Conor Khabibnak a második menet után


Mi a közös Conor McGregorban és Khabib Nurmagomedovban? Hát az, hogy mindketten szoktak dumálni az ellenfeleikhez harc közben. Kettejük bunyója sem mehetett végig szótlanul, de csakúgy, mint a bunyó, a szócsata is nagyon egyoldalú volt, méghozzá nem a kihívó, hanem a bajnok javára.

Elég vad jelenet volt, amikor a dagesztáni egy durva ground-and-pound-ban részesítette az ír ex-bajnokot, és közben azt mondogatta neki, hogy
"Na, most dumáljunk! Dumáljunk!" – mondogatta Khabib. Minden szavát kőkemény ütések kísérték, Conor pedig csak annyit tudott kinyögni? "Ha?"

Üüüüüüberbrutál.

Amikor véget ért a menet, Conor végre levegőhöz jutott, és ezt mondta Khabibnak, amennyiben jól értettük:

"Ez csak üzlet!" – vette fel az egyik mikrofon McGregor szavait, amit akár vehetnénk bocsánatkérésnek is mindazokért, amik a UFC 229 előtti sajtókonferencián hangzottak el. Csekkoljátok ti is:




A meccs után mindenki tudja, mi történt, még a közértes néni is a sarki CBA-ban, ráadásul a közösségi médiában Conor azt írta, a háború folytatódik, tehát egyáltalán nem mondható, hogy bocsánatkérés hangzott el Conor részéről.

De az is lehet, hogy a meccs utáni tömegverekedés miatt dúl tovább a háború, és ha a botrány nem lett volna, a két fél elásta volna a csatabárdot, és Conor csak csitítani akarta a dagesztánit, hogy a következő menetben ne legyen vele olyan kegyetlen, vagy legalább ne idegből harcoljon. Bár mindketten azt mondták, hogy sosem fognak lepacsizni egymással, szóval nem tudni.


Szólj hozzá