Cody Garbrandt szeretné bevizsgáltatni T.J. régi mintáit is, harmadik meccsre pályázik!
MMA

Cody Garbrandt szeretné bevizsgáltatni T.J. régi mintáit is, harmadik meccsre pályázik!


Egykoron barátok és csapattársak voltak, mára már ki nem állhatják egymást.

Viszont T.J. Dillashawnak mindig volt két ásza az öltönyujjában Cody Garbrandt ellen. Mégpedig két nem kicsi KO győzelem a UFC 217 és 227 során.

Az egykori harmatsúlyú bajnok Garbrandt természetesen hogy hagyhatta volna szó nélkül a tegnapi nap bombahírét, miszerint Dillashaw két évig USADA által elrendelt nyaraláson vesz részt, EPO használat miatt.

Cody három meccses bukó szériában van, ebből az első kettőt T.J. által szerezte, Pedro Munhoz meg a múlt hónap elején ütötte ki Las Vegasban.

Dillashaw két divíziós bajnoki ambícióit Henry Cejudo döntötte romba alig fél perc alatt még januárban, elvileg egy aznapi tesztben lett kimutatva az EPO, de a USADA már december 28-án is talált származékokat egy levett mintában.

Csak a bökkenő annyi, hogy akkor használtak egy új típusú tesztet, mellyel ”jobban” ki lehet mutatni az EPO-t.

Cody Garbrandt is tud erről, No Love azonnal arra kérte a USADA embereit, hogy riválisa régi mintáit is vizsgálják meg a szerre, hiszen ő már egy éve is megmondta, Dillashaw EPO használó.”Minden mintáját vizsgálják meg, lefogadom, hogy még több EPO pozitív lesz lesz közöttük. T.J. egy gyáva alak. Hívj fel, mikor lejárt a felfüggesztés.”

Kicsit tovább is ment, de most az egyszer a saját hibáit is belátta.

Beleszállt Pedro Munhozba, aki pár éve szintén bukott szteroidok miatt.”Mindhárom vereségem olyan harcosok ellen jött össze, akik doppingoltak. De úgy is harcoltam ellenük, mint egy hülye. :D :D”

A Kígyó 2021-ig jegelve van, Cody viszont év vége előtt vissza akar térni.

Ki ellen látnátok No Love-ot?


Szólj hozzá