CM Punk: ”Ha rajtam múlna, az első harc lennék a FightPasson.”
MMA

CM Punk: ”Ha rajtam múlna, az első harc lennék a FightPasson.”


De tekintsünk rá máshogy egy pillanatra...

...mondjuk úgy, mint egy kísérletre.

Ugyanis végy egy középkorú fickót, aki arra volt kíváncsi, hogy nulla háttérrel mennyi idő szükséges ahhoz, hogy a legmagasabb szintre kerüljön.

Ugyan a dolog Mickey Gall ellen talán még a vártnál is csúfosabban ért véget, legalább nem Ronda Rousey vagy Joanna módjára kezelte a helyzetét.

Hanem visszatér. Nemsokára. Méghozzá hazai pályán, Chicagoban a UFC 225-ön.

A bökkenő csak annyi, hogy Punk a főkártyán kap helyet, az iszonyatosan jó és minőségi meccs mellett, melyek az ültetőkre szorulnak.

Így mikor pár napja nyilvánossá vált, hogy Holly Holm és Megan Anderson első, nem címmérkőzésért folyó 145 fontos meccse is ültetős lesz, kicsit elkezdtek zuborogni az emberek.



”Néha a pénz miatt kivételt kell tenni. Én izgulok emiatt a harc miatt. A legjobbakat kívánom Punknak. Teljesen megértem a helyzetet.”

Punk válaszolt is a Legendának, egy szimpatikus tweettel talán kicsit beleritkított gyűlölői számába.



”Ha rajtam múlna, az első lennék a FightPasson. A rajongók meg amúgy is szeretnek megbotránkozni dolgokon. Köszönöm a támogatást Mr. Coleman!. Te egy igazi legenda vagy.”

Ti mit gondoltok erről? Van helye a főkártyán egy olyan embernek, aki ennyire 0 még MMA terén, vagy még a szervezetnél se?


Szólj hozzá