CM Punk ellenfele Artem Lobov ellen mérkőzne. De a főnök nem engedi.
MMA

CM Punk ellenfele Artem Lobov ellen mérkőzne. De a főnök nem engedi.


Talán sokat elmond a karrieredről és a képességeidről az, hogy ha egy 14-14 harcos, aki a UFC berkein belül jelenleg 2-4, a főnököd szerint garantáltan megölne.

Mike Jackson minden bizonnyal már a UFC 225 utáni sajtóeseményen picsán lett rúgva a szervezettől, ugyanis amit CM Punk ellen művelt, lenyomta a biztosítékot mindenkinél.

A sajtó nagy százaléka úgy volt vele, hogy Jackson azért nem fejezte be Punkot, mert fejni akarta a meccset, minél tovább TV képernyőn maradni, így emelve amúgy nullás ázsióján.

Dana White szokás szerint nem fogta szorosra a gyeplőt, minden kibaszott idiótának lehordta, kijelentette, hogy mehet vissza a balettba ugrálni.

Jackson azért még tett egy kijelentést, hogy a 100 forintos moneyfight érdekelné, azaz Artem Lobov ellen kiállna.

Hozzáértését mi sem mutatja jobban, hogy cirka 2 súlycsoport van a T-Rex és eközött a marha között, 25 font? Kutya füle. PRIDE érában már le lenne kötve a dolog.

Dana viszont elmondta mit gondol erről:
”Artem megölné. Az lenne az első halál, a UFC berkein belül, ami meccsen történt. Az egy szar meccs Mike Jacksonnak, továbbá úgy vagyok vele, hogy vissza kell térnie riporternek, vagy bármit is csinált szombat este előtt, mert nem ide való.”

Hiába aratott tehát egyoldalú győzelmet az LFA szervezet fotósa, az expankrátor ellen, ebből bizony nem lesz folytatás.

Így jár az, aki csak showmankedik és nem a gyilkolásra hajt.


Szólj hozzá