Cain Velasquez-t továbbra is rácsok mögött tartják, az ügyvéd szerint 'eldobta magától az életét'

Cain Velasquez-t továbbra is rácsok mögött tartják, az ügyvéd szerint 'eldobta magától az életét'


A visszavonult egykori UFC nehézsúlyú bajnok, Cain Velasquez márciusban meglőtt egy embert fényes nappal, aki azt az autót vezette, amiben az az ember is ült, aki állítólag molesztálta a 10 éves rokonát.

A bunyós nem védekezhetett szabadlábon a bíróságon, hiszen egy forgalomban hajtó autóra lőtt rá többször is, amit városban 160 km/órával üldözött, súlyosan megsebesítve a sofőrt.

A bíró szerint ez egy olyan szinten "felelőtlen és mások életére tekintettel nem lévő cselekmény" volt, hogy Cain-t a rácsok mögött tartották, mert félő volt, hogy ha szabadon mászkálhat, akkor ismét megpróbálja megölni az áldozatot.

Hétfőn volt egy újabb meghallgatás, amely során ismét elutasították a kérelmet, hogy Cain hadd védekezhessen szabadlábon.

Most szólalt fel először a meglőtt, vétlen sofőr is. A 64 éves férfi, a molesztálással gyanusított 43 éves férfi nevelőapja elmondta, egy ideget talált el Cain a karjában, ami miatt nem tudja használni három ujját, és így soha nem tud már dolgozni.

Ő azzal érvelt, hogy Velasquez nincs tekintettel mások életére, és félti a saját, valamint a családja életét Cain-től.

Egy veterán védőügyvéd szerint Cain eldobta magától az életét, amikor belekezdett az ámokfutásba, és akár 20 évet is kaphat érte. Mivel kézzel fogható bizonyíték van a lövöldözésre, ami nyilvánvaló önbíráskodás, sajnos nem áll jól a szénája Cain-nek.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá