Brutálisan szép rúgással végezték ki Marlon Moraes-t!
MMA

Brutálisan szép rúgással végezték ki Marlon Moraes-t!


Nem csak minden idők legjobb kiütését láthattuk a hajnali gálán. A főmeccs is emlékezetes lett.

Marlon Moraes, a korábbi harmatsúlyú bajnoki kihívó kiütéses vereséget szenvedett Cory Sandhagen-től a második menetben. Méghozzá egy Barboza-féle wheel kick-el, ami szintén elképesztően látványos volt:Petr Yan, a súlycsoport bajnoka felkötheti a gatyát.

További említésre méltó történések:

-Ben Rothwell-t egyhangú pontozással legyőzte Marcin Tybura, aki így már a harmadik egymásutáni győzelménél jár. Rothwell-nek két mérkőzéses nyereségszériája tört meg ezzel.

-Makwan Amirkhani-t szintén pontozással győzte le Edson Barboza, akinek eszében sincs visszavonulni. Minden idők egyik legjobb UFC-s KO-jának tulajdonosa egy top 5-ös ellenfélért kiáltott a meccs után, és azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy megszerzi a pehelysúlyú bajnoki címetA mérlegelésen a Joker szerepébe bújt Markus Perez kiütéses vereséget szenvedett Dricus du Plessis-től,akinek ez volt az első mérkőzése a UFC-ben. Rá oda kell majd figyelni a jövőben, mert 15-2 a mérlege, a KSW-ben bajnok volt, és mind a 15 győzelmét idő előtti finissel szerezte meg.

A gála mérkőzéseit ezen a linken nézhetitek újra.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá