Brian Ortega: ”Jobban érdekel egy harc Khabibbal, mint McGregorral!”
MMA

Brian Ortega: ”Jobban érdekel egy harc Khabibbal, mint McGregorral!”


Brian Ortega tudja, hogy nagy feladat áll előtte a hétvégén, még ha egy kis része azt is hiszi, Max Holloway nem jut el a meccsig sem.


Gyakorlatilag a váltás könnyűsúlyba mindkettőjüknek reális és szinte bizonyos opció, főleg Holloway számára akinek az elmúlt naptári éve, maga volt a pokol.


Sérülések, fogyasztás gondok, rejtély övezte sérülés stb.


Ortega viszont várt a sorára tavasz óta, mikor is a történelemben elsőként kiütötte Frankie Edgart.


”Nézhettek bárkire, hogy miféle szuperfightokat csinálnak meg. Te pedig csak itt állsz nézőként és azt kívánod, bárcsak benne lehetnék ebben én is. Szeretem a bajnok-bajnok harcokat, az olyan összecsapásokat amiken nem tudhatod mi történik.”


Az eddig veretlen (kivéve USADA által, amit sokan hajlamosak elfejelteni) Ortega amennyiben legyőzi Max Hollowayt, felmenne könnyűsúlyba és kihívná a bajnokot is akár, mert Conor McGregor után felesleges szaladni.


”Minden grappler akikkel edzek, ez az egész grappler kontra jitsu dolog nagyon intrikus.” - mondta a Rener Gracie alatt fekete övvel rendelkező kihívó.


”Khabib és az én kezeim sem épp rosszak. Nagyon komoly játszmája van top pozícióból, én pedig inkább alulról szeretek dolgozni. Ahogy elnéztem Conor ellen, én sok mindent máshogy csináltam volna mint ő. És ezt látva engem is bevonzott ez a szuperfight ötlet, de nem Conor ellen, hanem Khabib kell nekem. Ha pedig szombaton(vasárnap) jól keverem a kártyáimat, akkor elérhető közelségbe is kerülök ezen álmom felé.”


”Dana White felé kell majd nyitnom aki remélem jól fogadja majd az ötleteim.” - zárta mondandóját, a türelmes kihívó.


Szerintetek ki az esélyesebb a vasárnap hajnali gálán? Egy mai napig nem tudni milyen sérülésből visszajövő, egy évet kihagyó Holloway, vagy pedig a március óta talonban lévő Ortega?Szólj hozzá