Breaking: jön májusban a Charles Oliveira vs. Justin Gaethje!
MMA

Breaking: jön májusban a Charles Oliveira vs. Justin Gaethje!


Úgy néz ki, ez a mai a rendkívüli hírek napja.

Korábban megírtuk, hogy Badr Hari visszavágót kap Arkadiusz Wrzosek ellen, most pedig itt egy újabb bomba hír: a UFC bejelentette, hogy a UFC 274-en megrendezik a Charles Oliveira vs. Justin Gaethje könnyűsúlyú címmérkőzést – jelentette be a UFC főnöke, Dana White az ESPN újságírója, Brett Okamoto szerint:Sokan azt hitték, hogy a brazil bajnok Conor McGregor ellen bunyózik legközelebb, hogy nagy pénzt szakítson, ezért némi meglepetés, hogy ez a terv füstbe ment. Persze Gaethje bőven kiérdemelte a lehetőséget, hiszen megverte Michael Chandlert,

A gálát május 7-én rendezik, ugyanitt védheti meg címét a szintén brazil Glover Teixeira első bajnoki kihívója, Jiri Prochazka ellen. Amennyiben mindkét brazil bajnok győz, Brazíliában ünnepnappá kell nyilvánítani május 7-ét.

Az esemény helyszíne még kérdéses, de nem lepődnénk meg, ha Brazíliában lenne. Gaethje pont a héten nyilatkozta, hogy szívesen bunyózna Charles ellen a saját szülőföldjén, "idegenben".

Conor rajongóinak pedig üzenjük: ami késik, nem múlik.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá