Breaking: Badr Hari visszavágót kap Arkadiusz Wrzosek ellen!

Breaking: Badr Hari visszavágót kap Arkadiusz Wrzosek ellen!


A világ vezető kick-box promóciója, GLORY egy nagyon izgalmas hírről rántotta le a leplet.

Március 19-én, Belgiumban, a Glory 80. gáláján Badr Hari lehetőséget kap arra, hogy visszavágjon a lengyel Arkadiusz Wrzosek-nek.

A két fighter tavaly szeptemberben bunyózott egymással, a találkozó pedig a kick-box történelmének (egyik) a legnagyobb meglepetésével zárult, ami annyira sokkoló volt, hogy sokáig nem is tértünk magunkhoz.

Hari ugyanis az egész meccsen szana-széjjel alázta Wrzosek-et, kétszer is leütötte, majdnem harmadjára is. A második menetben, amikor Hari épp elkezdte befejezni a meccset és a köteleknek szorította a lengyelt, az megvillant, és egy fejrúgással ő volt az, aki végül kivégezte Hari-t.Badr most a visszavágón kap egy újabb lehetőséget arra, hogy bebizonyítsa, ez csak egy lucky punch (vagy lucky headkick?) volt, és hogy mérföldekkel jobb a lengyelnél.

Amúgy nagyon rájár a rúd mostanában, Rico Verhoeven-nél is jobb volt, de kétszer is lesérült ellene a nehézsúlyú bajnoki címmeccsen, egyszer a karja sérült le, utána pedig a lába. Következő ellenfele, Benjamin Adegbuyi szintén már azt se tudta, hol van ellene, de aztán ő is szerencsésen kiütötte Hari-t, amikor mindketten védekezés nélkül csépelték a másikat.

Hari minden idők egyik legjobbja, mérlege még mindig tekintélyt parancsoló, 106 győzelméből 92 a KO.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá