Breaking: Gökhan Saki második UFC mérkőzésére készülhet!
MMA

Breaking: Gökhan Saki második UFC mérkőzésére készülhet!


Lassan kezd beérni az a gondolatom, hogy a UFC 219 egy rendkívüli csemege gálának ígérkezik!

Dominick Cruz és Carlos Condit visszatérése után egy újabb nagy név sorakozik fel az év végi tűzijátékra. A török/holland alig egy hónapja debütált a szervezetnél, az év egyik legjobban várt meccsén, amely során egy pokoli balhoroggal kiütötte a brazil Henrique da Silvát.

Most jött a hír, hogy a kickbox legenda Khalil Rountree Jr. ellen bizonyíthat a második UFC-s meccsén.

Saki kardiója hagyott némi kívánnivalót maga után Saitamában, de többször hangoztatta, hogy még tanulnia, fejlődnie kell. Rountree nagy fegyvere lehet Saki esetleges kifárasztása. Gökhan akarását mi sem mutatja jobban, hogy az Egyesült Államokba is költözött már félig meddig, hogy jobban tudjon edzeni, Selman Berisha kezei alatt.

Rountree két meccset hozott egy huzamban, mindkettőt kiütéssel sikerült nyernie. Daniel Jolly ellen Februárban, míg Paul Craiget egy borzalmas látványos kiütéssel hűtötte le, Craig hazai pályáján Glasgowban.

A UFC 219 meccseinek száma ezzel a félnehézsúlyú háborúval ötre nőtt, az esemény főmérkőzése pedig még be sincs jelentve!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá