Breaking: Alistair Overeem hamarosan bunyózik Badr Hari-val a Glory-nál!

Breaking: Alistair Overeem hamarosan bunyózik Badr Hari-val a Glory-nál!


Nemrég mér azt a hírt olvastuk, hogy Alistair Overeem pankrátornak áll, ami valljuk be, nem a legjobb hír egy küzdősport rajongó számára, DE!

Most 180 fokos fordulatot vesz az ügy, ugyanis egy holland lap bejelentette, hogy "Demolition Man"-nek ez csak egy kitérő lesz, mert a K-1 legenda a Collision 4-re keresztelt gálán, októberben bunyózni fog egykori ellenfelével, a másik K-1 legendával, Badr Hari-val!!!

Alistair már tavaly júniusban csatlakozott a Glory-hoz, de a debütálása még azóta sem történt meg.

Úgy néz ki, a türelem tényleg rózsát terem (bár ő sem lesz fiatalabb), mert most egy igazi álommeccset kapunk. A két fighter 2009-ben csapott össze legutóbb egymással a K-1 World Grand Prix 2009 Final-ban, a találkozót némi meglepetésre Hari nyerte TKO-val (két leütés után léptették le Übereem-et). Az első meccsükön Alistair nyert egy bal horoggal, szóval a mostani a 3. felvonás lesz köztük.

A legutóbbi mérkőzésük óta 13 év telt el.

Hari iszonyatosan rossz szériában van, legutóbbi ellenfeleit kivétel nélkül egy kis híján kivégezte, aztán mégis kikapott tőlük valahogy, és két meccsen azért vesztett (a világ legjobbja, Rico Verhoeven-nel szemben), mert megsérült. Ettől függetlenül még mindig életveszélyes bunyós, és senkinek sincs nála több tapasztalata, illetve KO-ja a sportban.

Ami pedig Overeem-et illeti, neki egész pontosan 12 éve nem volt kick-box mérkőzése – mint tudjuk, MMA-zott inkább, 67 profi MMA meccse volt eddig, és mindössze 14 kick-box. Unalmas mérkőzése sosincs, vagy ő fekszik, vagy az ellenfele.

Nyilván mindketten már a karrierjük vége felé járnak, de valami elképesztő élmény lesz őket ennyi év után újra látni a ringben.

Pontos dátum egyelőre még nincs, de október fixnek tűnik.

Ki nyer?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá