BREAKING!!! Alistair Overeem-et leigazolta a Glory

BREAKING!!! Alistair Overeem-et leigazolta a Glory


Alistair Overeem álma, hogy UFC bajnoki címet szerezzen, sajnos nemrég szertefoszlott. Dana White-ék márciusban úgy döntöttek, nem alkalmazzák többé, miután TKO-val kikapott Alexander Volkovtól.

Most jött a bomba hír, hogy az egykori K-1 világbajnok nem a Bellatorhoz, nem a PFL-hez, de még csak nem is a ONE-hoz csatlakozott, hanem egyenesen a Glory Kickboxing felé vette az irányt, ami a világ vezető kick-box promóciója, úgymond a kick-box UFC-je. A holland több mérkőzésre írt alá a szervezethez, vagyis nem haknizni fog, hanem rendesen versenyezni, mint a többi kick-boxer.
"Történelmi nap a mai a sport számára, és legfőképp a Glory rajongói számára, ugyanis rendkívül izgalmas mérkőzéseket hozunk össze a közeljövőben, olyanokat, amikre mindenki kíváncsi." – adta ki a cég elnöke egy közleményben.
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alistair Overeem (@alistairovereem) által megosztott bejegyzés


Nem tudni, mikor debütálhat a Glorynál Alistair, de abban biztosak lehetünk, hogy még idén, valószínűleg az év vége felé. Olyan nagyon sokat nem kell készülnie, ő ugyanis mindig formában van, és hát már 22 (!!!!!!!!!!!!) éve versenyez küzdősportban.

A 41 éves Overeem nem MMA-val, hanem kick-box-szal kezdte lenyűgöző küzdősport-karrierjét 1999. márciusában, egy thaiboksz rendezvényen pontozta ki egyik honfitársát.

"Übereem" figyelmét ez után az MMA kötötte le, ám mégis a K-1-es bunyói miatt híresült el. 2008-ban szó szerint berobbant a küzdősport-rajongók tudatába azzal, hogy kegyetlenül kiütötte Badr Hari-t, minden idők egyik legjobbját.

A tehetséges, magas izomszörny nem sok esélyt adott az ellenfeleinek a K-1-es időkben, csak Remy Bonjasky tudta legyőzni pontozással, illetve Hari, aki a viszavágón TKO-zta őt. 2010-ben konkrétan verhetetlen volt, meg is nyerte a K-1 2010 World Grand Prix-t, ami a sport csúcsa volt, méghozzá egy olyan mezőnyben, amit ma konkrétan visszasírnak a sport rajongói.

A Glory-ban ott van jelenleg Rico Verhoeven, aki nem talált legyőzőre immáron 6 éve. Ha összehozzák vele Alistair-t, akkor repesni fogunk a boldogságtól. Akkor meg aztán pláne, ha leszervezik a Badr Hari vs. Overeem 3-mat.

MAKE IT HAPPEN, GLORY!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá