Bravó: A UFC fél nap alatt tönkretette az év első két gáláját, TJ – Cejudo egy héttel hamarabbra hozva.
MMA

Bravó: A UFC fél nap alatt tönkretette az év első két gáláját, TJ – Cejudo egy héttel hamarabbra hozva.


10/10 UFC. Gratulálunk. Volt egy közel tökély gála, a 233 melynek előmeccse a légsúlyú címért ment volna Henry Cejudo és T.J. Dillashaw között.

De nem így lesz, mert kellett egy címmérkőzés az ESPN csatornán való bemutatkozáshoz.

Így évek óta először megint előfordul az, hogy TV gálán véd meg valaki címet, melyre azt hiszem pont a 125-ös divízió kapcsán volt utoljára példa tavaly, Wilson Reis és Demetrious Johnson között.

Érthetetlen a csere, az év első számos gálája így címmeccs nélkül maradt és minden bizonnyal úgy is fog, hacsak Daniel Cormiert és Brock Lesnart elő nem veszik az ingujjból.

Miért?

Tyron Woodley bejelentette, hogy megint/továbbra is sérült és nem áll készen Colby Covington ellen. A Rafael dos Anjost bedaráló Kamaru Usmannak felajánlották Covingtont, igent is mondott rá, viszont Kolbi ekkor tette fel középső ujját, jelezve, hogy ő bizony most már megvárja Woodleyt.

Még egy meccset eltettek egy héttel hamarabb a 233-ról, Ariane Lipski és Joanne Calderwood is az ESPN gálán lesznek, hasonlóan a Cejudo – T.J. találkozóhoz.

Továbbá:

Az így most már UFC on ESPN+ 1: Cejudo vs. Dillashaw néven futó gálára sikeresen betették az ex-NFL botrányhőst, a családon belüli erőszak, kábítószerek stb. mesterét, Greg Hardyt.

Hardy 2014-ben fojtogatta, vagdosta bútorhoz és falhoz volt barátnőjét, melyet nevetséges, 18 hónapra felfüggesztett 2 hónapos börtönnel honoráltak.

Ez a kedves fiú tavaly kezdett MMA-ban, amatőrként 3-0 volt, mikor Dana White leigazolta műsorában, ahol két embert is 1 perc alatt fejezett be, továbbá ki volt farmolva az Extreme Fight Night kis szervezethez, ahol szintén egy perc alatt mészárolt.

UFC bemutatkozása Allen Crowder ellen lesz, hacsak az óriási negatív visszhangot kiváltó meccset el nem teszik.

Rachel Ostovich itt harcol Paige VanZant ellen, alig pár hete verte össze a barátja, beszakadt arccsont stb... és Paige is volt ütve verve fiatalabb korában. Bravó!

Nem fér a fejembe, ha ennyire kellett egy címmeccs e gálára, akkor miért nem Rose Namajunas helyére tettek átmeneti bajnokot, ha már április óta inaktív, továbbá legalább addig nem is fog harcolni, sérülések és egyebek miatt...


Szólj hozzá