Borics Ádám februárban szeretne visszatérni

Borics Ádám februárban szeretne visszatérni


Borics Ádám a legnagyobb örömünkre újra győzni tudott a Bellator ketrecében pénteken nem sokkal éjfél előtt. Ugyan elmaradt a finis (bár irtó közel volt!), és egyhangú pontozás született, nincs okunk a panaszra, hiszen a mi fiunk kezét emelték a magasba, és ez a legfontosabb, az a bizonyos 16-1-es profi mérleg pedig nagyon ott van az elitben.

Ádám a mérkőzés utáni interjújában beszélt az aktualitásokról, a közeljövőről, valamint a hosszútávú céljairól is. Kiderült például az is, hogy a legutóbbi sparringján megsérült a térde.
"Tudok többet is ennél, de elég kemény volt ez a meccs. A legutóbbi sparringomon megsérült kicsit a jobb térdem egy összetérdelés után, fájt másnap is, de nem akartam lemondani a bunyót. De nem probléma, megesik az ilyen. Aztán az egyik segítőmnek pozitív lett a tesztje, ezért nem lehetett velem." – mesélte angolul Ádám.

A meccs utolsó másodperceiről így nyilatkozott:
"Mexikói a srác, szóval tudtam, hogy kemény lesz. Kicsit meglepett, hogy fordított alapállásban jött ellenem, a videókon nem így küzdött. A végén megpróbáltam finiselni, megpróbáltam a karfeszt... Negatív irányba hajlott már a karja, éreztem, ahogy roppan, de nem kopogott. Úgy éreztem, megvan a finis, de hát nagyon kemény volt a srác. Egy kicsit elfáradtam a végén, de képes vagyok 5 menetet is végigbunyózni.

A magyar fighter most szeretne pihenni, de elárulta, hogy nem sokat, mert februárban már visszatérne a ketrecbe. Az is kiderült, hogy nagyobb név ellen szeretett volna harcolni, de mindenki lemondta, akit felkért a táncra:
"Nagyobb nevekkel akartam bunyózni, csak nem vállalták. Nem akarok konkrét neveket mondani, de például a mai gála előmeccsének egyik szereplője is nemet mondott (Henry Corrales és Brandon Girtz bunyózott ezen – a szerk.).

Végül az egyik kérdező rávilágított arra, hogy Corrales-re gondolt Ádám, aki megosztott pontozással győzte le Brandont.

A Kölyöktől megkérdezték az is, hogy tiszteletlenségnek tartja-e, hogy a Bellator az ültetők elejére tette be a meccsét, mert simán befért volna a főkártyára, vagy elgalább a prelimek tetejére.  Ádám erre igennel válaszolt, és kiemelte, hogy nem szabad elfelejteni, hogy egy korábbi bajnokot (Pat Curran) is legyőzött már, illetve ott van a Pico elleni győzelme is. Ennek ellenére hálás a lehetőségért a Bellatornak, hiszen három hónap alatt sikerült neki összehozniuk két mérkőzést is.

Szóba került egy esetleges James Gallagher elleni bunyó is, amit korábban már le akart szervezni a Bellator. Ádi mondta, imádná, ha ez összejönne, de az a bibi, hogy nem tud befogyni harmatsúlyba (135 font, azaz 61 kiló), maximum 140 fontra fogyaszatana be kínkeservesen, de csakis a bunyó kedvéért.

A távolabbi jövőről a következőket mondta Ádám:
"2021 végén szeretnék a bajnoki címért harcolni."Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá