Borics Ádám: 'ez kb. a 30%-om volt, sokat tanultam ebből a meccsből'

Borics Ádám: 'ez kb. a 30%-om volt, sokat tanultam ebből a meccsből'


Borics Ádám hajnalban visszatért a küdzőtérre, és győzött.

A magyar fighter a Facebookon üzent a rajongóinak:
"Sikerült megcsináltuk. Nagyon szépen köszönöm a rengeteg szurkolást. Óriásiak vagytok, nem tudok mindenkinek egyesével válaszolni.❤️"

A 15-1-es merlegű bunyós élete első megosztott pontozásos győzelmét abszolválta, így vélekedett a meccsről:
"Megosztott pontozás én úgy éreztem, hogy az első menet elment de hagytam is, hagy erőlködjön a földön és fáradjon. 2-3 menetet pedig simán az enyémnek éreztem."

"The Kid" legutóbb elszenvedte első vereségét Darrion Caldwelltől, és ez a keserű szájíz ilyenkor benne marad az emberben, ezért nagy volt Ádin a nyomás.
"De a lényeg, hogy sikerült, hatalmas nyomás volt rajtam a vereség után visszajönni."

Ellenfele Mike Hamel volt, aki beugróemberként vállalta a bunyót, ez azonban veszélyes, mert nincs túl sok idő felkészülni ellene. Hamel ráadásul csak köztes súlyban, a megszokottnál nagyobb kategóriaban vállalta a meccset, és még ezt sem tudta hozni, majdnem 2 kilóval volt nehezebb a kelleténél a mérlegelésen.
"Amúgy teljesen másképp bunyózott a srác mint amire számítottunk 😅" - írta Ádám. "Ezért veszélyes ilyen ellenfél ellen hisz két évvel ezelőtti mérkőzést találtunk csak. A meccs után megkérdeztem, hogy hány kg és azt mondta 175 pound és valszeg ő 155 poundbe folytatja. Szóval volt vagy 80kg én sose voltam még életembe 80 😀 de legalább ebből is tanultam, hogy bőven jó vagyok még 66kgba.

Borics elárulta, rengeteget tanult a mérkőzésből, és hogy nagyjából önmagához képest olyan 30%-os teljesítményt nyújtott a nagy nyomás, a nagyobb súlyú ellenfél miatt:
"Nagyon örülök, hogy végig bunyóztam három menetet és sokat tanultam ebből a bunyóból többet mint bármelyikből ez rengeteg tapasztalat. Hálás vagyok azért, hogy bunyózhattam. Rengeteget kell tanulnom még, egyáltalán nem vagyok megelégedve a teljesítményemmel, ez kb 30% om de ezt megbeszéltem már az edzőimmel, nagyon csak visszaaakartam kerülni a nyertesek közé."

Ádám még nagyon fiatal, csapattársai egytől egyig azt mondják rá, hogy egy nap bajnok lesz a Bellatornál. Az önbizalom vidszatért, a veresége a múlté, és biztosak vagyunk benne, hogy legközelebb egy 100%-os formában lévő Borics Ádámot láthatunk majd.
"Folytatjuk tovább a munkát ,igérem, hogy fogok még sok meglepetést okozni az MMA világában!" - szólt "A Kölyök" utolsó mondata.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá