Borics Ádám pontozással legyőzte Mike Hamelt!

Borics Ádám pontozással legyőzte Mike Hamelt!


Borics Ádám a Bellator 243 gálán visszatért a ketrecbe élete legelső veresége után. Ellenfele egy beugróember volt, Mike Hamel, erős birkózó háttérrel és majdnem 2 kilós túlsúllyal.

Ugorjunk is bele a közepébe.

Rettentő izgalmas, adok-kapok állóharccal kezdődött a meccs. Az amerikai aztán levitte Ádámot a földre, a ketrec mellett zajlott a küzdelem.

A magyar fighter szépen védekezett, fel tudott állni és meg is próbálta levinni a földre a division -es ellenfelét. Végül Hamelnek sikerült a földrevitel, de nem tudott belőle előnyt kovácsolni.

A menet végén Boricsé volt az utolsó szó, egy lábrúgásal kínálta meg Mike-ot.

Második menet. Ádám véletlenül eltalálta Hamel ágyékát, a meccs rövid ideig állt, amíg Mike össze nem szedte magát. Ilyen sem volt még emlékeink szerint Ádám meccsein. Az amerikai egyébként jó nagynak tűnt, de hát nem is fért bele Ádám súlycsoportjába.

Pacsi, és ment is tovább a meccs. Gyönyörű támadások Ádámtól. Hamel Ádám védjegyével, repülő térdessel próbálkozott, de a magyar csak mosolygott ezen, gyenge próbálkozás volt.

Ádám gyönyörűen dolgozott távolról, nagyon sok lábrúgást is bevitt. A menetet simán vitte, és érzésünk szerint az elsőt is, mivel Hamel nem tudott semmit se csinálni a földreviteleiből, és őt is a ketrecnek tuddta szorítani Ádám.

Utolsó menet. Ádám szépen kivédte a fejrúgást és válaszolt egy villámgyors lábrúgással. Egy talán még szebb védekezés ez után, Ádámot le akarta vinni Mike, de nem tudta.

Szépséges térdes fejre klincsből Ádámtól! És egy repülős térdes, amit Mike kivédett. A menet vége előtt másfél perccel egyszerre ugrottak egymásnak, Ádám került alulra. Mike side controlba került, és Borics háta mögé is. Ádám azonban szépen védekezett, felállt. Hamel edzői torkuk szakadtából üvöltöztek, de hiába, Ádám uralta az állóharcot.

Lehet, hogy ez lesz Ádám első pontozásos győzelme a Bellatorban!

És igen: a vége megosztott pontozásos Borics-győzelem, az egyik bíró valamiért Hamelt látta jobbnak. No komment.

Azonban ez mindegy, a győzelmek száma számít, és Ádám sikeresen visszatért a győztesek táborába első veresége után! Mérlege 15-1-re javult és eddigi legnehezebb (kilogrammban) ellenfelét győzte le.

Nagy volt a nyomás, Hamel az esélytelenek nyugalmával bunyózhatott, és szemmel láthatóan jó formában volt, a kardiójára nem lehetett panasz.

Gratulálunk, Ádám!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá