Borics Ádám: 'ebben az évben még fogtok látni a ketrecben!'

Borics Ádám: 'ebben az évben még fogtok látni a ketrecben!'


Hazánk elsőszámú MMA fightere, Borics Ádám (18-2) még idén visszatér.

„A Kölyök" (angolul: "The Kid") becenévre hallgató kiválóság tavaly októberben történelmet írt azzal, hogy az első magyarként bajnoki címmérkőzéshez jutott a Bellatorban, a világ egyik legrangosabb promóciójában.

Ádám súlyos lábsérüléssel is vállalta a mérkőzést a kőkemény bajnok, Patricio Pitbull ellen, aki a Bellator P4P legjobb harcosa, és akivel öt menetet nyomtak le. A találkozó a brazil egyhangú pontozásos győzelmével zárult tavaly októberben.

Ezt követően Borics térdének keresztszalagját meg kellett műteni, ez volt a magyar harcos első ilyen orvosi beavatkozása. Mivel ez az egyik leglassabban gyógyuló sérülés, tudható volt, hogy nagyon hosszú kihagyás következik. Ádám adott magáról egy helyzetjelentést, melyben leírja, hogy még idén visszatér:
„Alig várom, hogy újra ketrecbe léphessek! A rehabilitációm utolsó fázisába léptem. Hosszú út volt, de végre már nagy intenzitású edzéseket végezhetek! 1-2 hónap és 100% leszek aztán terveim szerint rögtön bele is csapok egy felkészülésbe! Ebben az évben még fogtok látni a ketrecben!" – írta a keddi Facebook-bejegyzésében.

Ki lesz Borics Ádám következő ellenfele?


Az, hogy ki lesz Ádám ellenfele, még egy nagyon korai lenne megmondani. A hivatalos Bellator-ranglista szerint A Kölyök még mindig a második helyen áll a pehelysúlyú ranglistán, ami gyönyörű látvány, hiszen gyakorlatilag csak a P4P bajnok előzi meg őt, ami akár azt is jelenthetné, hogy megint címmeccset kell, hogy kapjon.Azonban év végéig, amikor Ádám bevetésre kész állapotban lesz, még nagyon sok víz lefolyik a Dunán, szóval lehet, hogy addig valaki beelőzi őt.

Ti ki ellen látnátok szívesen Ádámot a visszatérésén?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá