Ben Sosoli, az UFC nehézsúlyú harcosa 22 hónap börtönt kapott

Ben Sosoli, az UFC nehézsúlyú harcosa 22 hónap börtönt kapott


Sosoli épp dolgozott abban a bizonyos bárban, egy kimondottan Ausztráliára jellemző tisztséget töltött be, mint ún. ‘responsible service of alcohol officer’.

Ennek a hatósági személynek tulajdonképpen az a feladata, hogy ellenőrizze az alkoholfogyasztást, valamint, hogy az kulturált keretek között zajlik. Az egyik részeg vendég megfenyegette őt, ő pedig nem túl professzionális módon reagált az inzultusra.

Egy szó, mint száz, az illetőnek plasztikai műtétre lesz szüksége, hogy az állkapcsát helyrehozzák. Sosoli leghamarabb 11 hónap után fellebbezhet.

A Combat Wombat becenévre hallgató bunyós neve talán nem annyira ismerős az átlag rajongónak.

Legutóbb Februárban láthattuk őt küzdeni, akkor egy első menetes kiütéssel kapott ki Marcos Rogeiro de Lima ellen, de sokkal inkább az azt megelőző meccséről lehet ismerős a forma.

Ez volt ugyanis Greg Hardy legendás inhalátoros mérkőzése.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá