Belfort 10 millió dollárért nem vonul vissza a hétvégét követően
MMA

Belfort 10 millió dollárért nem vonul vissza a hétvégét követően


Ha pedig ezt a halk kaparást halljátok, az Scott Coker a sorsjegyein, egy negyeddollárossal.

Több mint 2 évtizednyi aktív MMA karrierjét befejezi a hétvégén Vitor Belfort.

A brazil már a UFC 212 után menekült volna az Oktagonból, mert azt hitte a nemrégiben szintén visszavonult Nate Marquardt elleni meccse az utolsó a szerződésén.

Viszont úgy tűnik, hogy a legenda nem csinál segget a szájából, mondott egy pofátlanul nagy összeget arra, hogy mi hosszabbítaná meg a karrierjét:
”10 millió dollár srácok. Onnan indulunk srácok. Ez a szám fix, onnan indulunk. Sok sok sok pénz. Sok millió. Én mindenesetre visszavonulásom ellenére is edzésben maradok. Felkészültnek kell maradnom, mert imádom ezt. Az az életstílusom, nincs ettől érdekesebb.”

Belfort nem éppen rest, Uriah Hall elleni meccsét követően azonnal megnyitja saját edzőterem franchise hálózatát, de tudja, hogy az MMA világában nehéz végleg visszavonulva maradni.
”Annyi csodás élményt adott ez a sport. Tökmindegy, hogy egy nagy vagy kisebb gálán búcsúzok, az oktagon, az az oktagon. Ez nem egy búcsúbuli ahol sütögetünk és zene szól. Vérre menő harc. Nagyon komoly sport. Rendkívül büszke vagyok arra amit itt elértem.”

Reméljük a legendás karrier legendás véget fog érni.

Csak képzeljétek el a jelenetet pár hét múlva:
„Vitort Japánba repteti a Rizin szervezet, egy halványan-sötét irodában szivarozik Nobuyuki Sakakibarával, aki két bőröndöt és egy borítékot tol elé. Az első bőröndben egymillió dollárnyi jen van készpénzben, a másodikban pedig három közepes ampulla, ”TRT” betűkkel ellátva. A borítékban pedig Wanderlei Silva képe.”


Szólj hozzá