Az edzője miatt kapott ki Corey Anderson-tól TKO-val Johnny Walker
MMA

Az edzője miatt kapott ki Corey Anderson-tól TKO-val Johnny Walker


Igaza volt Conor-nak, amikor azt mondta, az MMA egy gyorsan felejtő világ. Egy mérkőzés elég ahhoz, hogy egy fighter elveszítsen minden respektet, amit mindaddig összegyűjtött.

Ez történt Johnny Walker-rel is, akinek Corey Anderson siklatta ki a hype-vonatát azzal, hogy TKO-zta őt az első menetben a BMF gálán (ami egyébként messze 2019 legjobb gálája volt). Korábban még Jon Jons kihívójaként tartották őt számon, ma már megkérdőjelezik azt is, van-e helyet a UFC-ben.

Itt még azt nyilatkozta Walker nagyon polkorrekt módon, hogy önmagát okolja a vereségért, de most kibújt a szög a zsákból. Walker ugyanis kidobta edzőjét, és átigazolt Tristar-hoz, ahol az új edzője az a Firas Zahabi lesz, aki GSP-t is a csúcsra juttatta.

"Nem fogadom el, hogy vesztettem, mert tudom, hogy le tudom őt győzni." – mondta Walker Corey Anderson-ra gondolva. "Volt egy kis probléma, egy nézeteltérés a meccs előtt a csapatom és köztem. Az edzőm szétstresszelt engem a meccs előtt, és a bunyó előtt majdnem kificamította a vállam, mert nem tudja, hogyan kell tartani az ütőpárnákat. A Tristarnál készen állok arra, hogy megint a régi önmagam legyek.”

 

Walker március 14-én bunyózik legközelebb Nikita Krylov ellen.


Szólj hozzá