Az edzője miatt kapott ki Corey Anderson-tól TKO-val Johnny Walker
MMA

Az edzője miatt kapott ki Corey Anderson-tól TKO-val Johnny Walker


Igaza volt Conor-nak, amikor azt mondta, az MMA egy gyorsan felejtő világ. Egy mérkőzés elég ahhoz, hogy egy fighter elveszítsen minden respektet, amit mindaddig összegyűjtött.

Ez történt Johnny Walker-rel is, akinek Corey Anderson siklatta ki a hype-vonatát azzal, hogy TKO-zta őt az első menetben a BMF gálán (ami egyébként messze 2019 legjobb gálája volt). Korábban még Jon Jons kihívójaként tartották őt számon, ma már megkérdőjelezik azt is, van-e helyet a UFC-ben.

Itt még azt nyilatkozta Walker nagyon polkorrekt módon, hogy önmagát okolja a vereségért, de most kibújt a szög a zsákból. Walker ugyanis kidobta edzőjét, és átigazolt Tristar-hoz, ahol az új edzője az a Firas Zahabi lesz, aki GSP-t is a csúcsra juttatta.

"Nem fogadom el, hogy vesztettem, mert tudom, hogy le tudom őt győzni." – mondta Walker Corey Anderson-ra gondolva. "Volt egy kis probléma, egy nézeteltérés a meccs előtt a csapatom és köztem. Az edzőm szétstresszelt engem a meccs előtt, és a bunyó előtt majdnem kificamította a vállam, mert nem tudja, hogyan kell tartani az ütőpárnákat. A Tristarnál készen állok arra, hogy megint a régi önmagam legyek.”

 

Walker március 14-én bunyózik legközelebb Nikita Krylov ellen.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá