Hamar vissza akar térni Johnny Walker, rájött, mit rontott el
MMA

Hamar vissza akar térni Johnny Walker, rájött, mit rontott el


Corey Anderson kisiklatta Johnny Walker hype-vonatát a hétvégi BMF gálán, a brazil élete első vereségét szenvedte el a UFC-ben 3 megdöbbentően durva, látványos és villámgyors kiütéses győzelem. Walker tudja, mit rontott el, és meg is osztotta a publikummal.

“Tudom, hogy az én hibám volt. Túl sokat hezitáltam. Agresszívebbnek kellett volna lennem, de nem voltam az. Túl sokan ijesztgettek a takedown-jaival, ezért arra számítottam, hogy engem is le akar majd vinni a földre, és nem a saját bunyómra koncentráltam. Rossz stratégiát választottam. Magamra kellett volna hallgatnom. Ehelyett mindenki másra hallgattam, csak magamra nem. Ezt nagyon megbántam."

Tulajdonképp Walker ugyanabba a hibába esett, amibe Conor McGregor is a Khabib Nurmagomedov elleni meccsén. Az ír is azt mondta, az volt a hiba, hogy védekezésre rendezkedett be, és nem a saját játékát erőltette, és rossz tanácsokat fogadott el az őt felkészítő emberektől.

“Rögtön a kiütésre kellett volna mennem, ahogy mindig is teszem." – folytatta a 27 éves Johhny. "De nem baj. Készen állok a következőre."

Walker-rel nagyon szemét módon viselkedett Corey a meccs után. Még ki sem tisztult a brazil a beszedett tiszta ütésektől, legyőzője az arcába ordított. Anderson a meccs után elnézést kért az ordas parasztságért, de Walker az MMA rajongóktól is kapott pár kellemetlen megjegyzést.

“Nem zavarnak a kommentek, amiket kapok. Sőt. Így többen beszélnek rólam, szóval nem is baj. A terveimen viszont nem változtatok: megverek két embert, és visszatérek oda, ahol voltam, aztán beállok a sorba a Jon Jones elleni bunyóért."

A brazil folytatná az iszonyatos tempót a UFC-ben, amit eddig is diktált (15 hónap alatt 4 meccs), szeretne mihamarabb visszatérni.

"Szeretnék december-január, esetleg február környékén mérkőzni. Készen állok rá, nem sérültem le. Visszatérek az edzőterembe, jobban fogok bízni önmagamban, és újra nyerni fogok."

Ennyit arról, hogy Johhny Walker beképzelt volt (ezt a kritikát is sok embertől megkapta).

A KO-művész ott lesz a november 16-i UFC Sao Paulo gálán, ahol Mauricio “Shogun” Rua és Paul Craig csap össze. A győztest szeretné.

“Hamar vissza fogok térni. Sokat tanultam a hétvégéből. Soha többé nem fogok hezitálni bunyó közben. Soha.”


Szólj hozzá