Askren: Senki sem veri meg Woodleyt egy ideig, GSP-nek van egyedül esélye
MMA

Askren: Senki sem veri meg Woodleyt egy ideig, GSP-nek van egyedül esélye


A ma, Shinya Aoki ellen elköszönő veretlen váltósúlyú utoljára nyilatkozott aktív harcosként.

Askren nem látja, hogy a Colby Covington félék bármit is nehezítenének Woodley életén, szerinte egyedül St-Pierre lehet számára veszélyes.

Funky Askren ma köszön el a nagyérdeműtől, a ONE Championship színeiben. Méghozzá címvédéssel, ahogy kell. Shinya Aokinak várhatóan szüksége lesz a harisnyája szerencsehozására ahhoz, hogy Askren nehogy veretlenül búcsúzzon a sporttól.
”Colby Covington egy idióta. Buta, végtelenül hülye. Ha valahogy mégis kisírja ezt a Woodley elleni meccset, Tyron agyon fogja verni. Nagyon alacsony az IQ-ja, és ez látszik is. Megalázó, hogy az egész országot jelenleg fel tudja tüntetni ilyenként...”

A UFC váltósúlyú divíziója tavaly ilyenkor még igen vérszegény volt. De Mike Perry vagy Darren Till érkezése a köztudatba sem mozgatja meg a saját maga szerint minden idők legjobb váltósúlyúját...
”Perry szar. Till is. Nem olyan jó az a súlycsoport amilyennek tűnik! Viszont Woodley? Kétszer megverte Wonderboyt (egyszer te marha – a szerk) és Robbie Lawlert is. Ki foghatja meg? Szerintem egy darabig senki. Egy embert kivéve. Aki a jelenlegi középsúlyú UFC bajnok. Georges viszont tudja Woodley milyen bődületesen erős, ezért kicsit tart is tőle. Ennek a meccsnek kéne megtörténnie!”

A One Fighting Championship Immortal Pursiut rendezvénye MÁR MEGY, ezen a linken lehet nézni 10 dolcsiért, azaz nagyjából 2620 forintért. Ha találtok ingyen streamet, linkeljétek, mert mi nem találtunk.

 


Szólj hozzá