Anya lett Miesha Tate!

Anya lett Miesha Tate!


67 óra otthon vajúdás majd szülési kísérlet után végül a kórházban ért véget Miesha Tate és gyermeke kalandja.

Tate és Jonny Nunez, az egykori Ultimate Fighterben szereplő harcos szerelmének gyümölcse ugyanis nem nagyon akart előjönni... :)

A hírt instagram fiókjukon jelentette be a pár:

https://www.instagram.com/p/BjlnVkcgczA/?hl=en&taken-by=johnnyboymma

”Végre. Hatvanhét órán át tartó vajúdás után életem szerelme, Amaia Nevaeh Nunez megérkezett. Amaia, ismerkedj meg a világgal! Apu szeretni és védeni fog, aki sosem hagy majd el! Én pedig az életem arra fogom majd áldozni, hogy szeresselek, inspiráljalak és tanítsalak téged! Remélem nem veszel majd semmit garantáltnak, mindig hátra nézel majd, hogy segíts azokon akik mögötted jönnek a sorban! Arra tanítunk majd, hogy kedves és szerény légy, mint Anyád! A világ a Tiéd!”

Miesha még a UFC 205 után vonult vissza, Raquel Pennington ellen elveszített meccsét követően az oktagonban köszönt el a rajongóitól.

Volt ő előtte Strikeforce, majd UFC 135 fontos bajnok is, Holly Holm ellen talán minden idők egyik legjobb női meccsén óriási combacket követően került derekára az öv amit Amanda Nunes azóta is őriz.

Az édesapa, Jonny Nunez nem tudott maga mögött ekkora karriert, a WSOF-ben volt két meccse, majd az Ultimate Fighterben nem sok babér termett neki.

A WSOF-be visszatérve egy meccset tudott nyerni, de James Krause a nem kegyelmezett neki az Ultimate Fighterben való újrapróbálkozását követően.

Minden olvasónk nevében gratulálunk!


Szólj hozzá