Anthony Pettis: ”Sokkolni fogom a világot Wonderboy ellen, az állóharcommal!”
MMA

Anthony Pettis: ”Sokkolni fogom a világot Wonderboy ellen, az állóharcommal!”


Szerény, de igazán elit klub tagjává válik hétvégén az egykori könnyűsúlyú világbajnok, Anthony Pettis.

Showtime ugyanis abba a szűk társaságba lép, melynek például olyanok tagjai, mint Conor McGregor, vagy Anderson Silva következő ellenfele, Jared Cannonier.

Hogy ez mit is jelent? Azt, hogy három súlycsoportban is kipróbálják magukat.

Persze ennek a királyai még mindig Diego Sanchez és Kenny Florian, akik ÖT divízióban is harcoltak karrierük során.

KenFlo és Nightmare középsúlyban kezdtek az első Ultimate Fighter évadban, és egészen a pehelysúlyig mindent bejártak.

Pettis nagyjából egy éve árulta el, hogy a szervezetét úgy megviselte a 145 fontos stintje, hogy már a 155-be is csak nehézségek árán tud bemérni.

Konkrétan a Max Holloway elleni meccsére 148 fonttal mért(mellé is, ugyebár), és állítása szerint 205 fontot nyomott másnap, ami félnehézsúlyt jelent. Igen, jól olvassátok.

Rafael dos Anjos, Donald Cerrone (bár ő visszatért), Michael Chiesa és tegnap, Kevin Lee után, Showtime a következő váltósúlyban.

Ellenfélnek pedig azt a Wonderboy Thompsont kapta, akinek talán az egyik, ha nem a legszebb állóharca van talán az egész szervezetnél.

Bár, Stephenre is érvényes az a bölcsesség, hogy a pontharcosból kiölni a pontharcost lehetetlen, ha Anthony azt hozza amit tegnap ígért, talán egy év meccse díjas összecsapással is gazdagabbak lehetünk.”A tervem, az állóharc, sokkolni fogja a világot. Az út, amin nekifeszülök ennek a harcnak olyan, amit még senki sem látott eddig. Erre fogok építeni.”

Anthony ha nyer, ha veszít, általában az est, vagy az év meccse kalapba kerül. Lásd, UFC 229 Tony Ferguson ellen, vagy a nála jóval nagyobb, súlyt tévesztő Michael Chiesa kopogtatása... A lista végtelen.

Viszont, szerintetek ez így is lesz, ahogy Showtime ígéri, vagy csak egy sima csali ez, amivel belecsalja Wonderboyt, egy flying scissor heelhookba?


Szólj hozzá