UFC 234, Whittaker vs. Gastelum élő közvetítés
MMA

UFC 234, Whittaker vs. Gastelum élő közvetítés


Kezdés: 04.00.

Hétvégén ismét magyarnak nem való időben jelentkezik Melbourne-ből a UFC legfrissebb számozott gálája, vagyis nagy durranása, ahol Robert Whittaker, a promóció középsúlyú bajnoka védhet címet Kelvin Gastelum ellen. Vagyis inkább úgy mondom, hogy Kelvin lehet az, aki sokkolja a világot. Whittakert ugyanis még Yoel Romero sem tudta megverni (bár szerintem megtette a legutóbbi meccsükön, de ez csak az én véleményem).

Előtte egy általam sokkal jobban várt mérkőzés jön, az Israel Adesanya vs. Anderson Silva. Silvát nem kell bemutatnom senkinek, a UFC történelmének egyik legügyesebb harcosát tisztelhetjük személyében, Adesanya pedig pontosan az ő nyomdokain jár, a promóció egyik legnagyobb reménysége. Egy kiütésveszélyes kick-boxolóról van szó, aki 15 mérkőzés óta veretlen.

A többi mérkőzésen nem lesz nagy név, de néha nem is kellenek nagy nevek ahhoz, hogy brutálisan jó meccseket láthassunk.

Ha külön szeretnétek hangolódni a gálára, azt is megtehetitek, és nem csak itt, a totaldamage-n. A Sport TV-n lesz egy Countdown adás szombaton, 11 órás kezdettel, ahol bemutatják a harcosokat, hogy lehessen kinek drukkolni. Ezt az adást megismétlik a gála előtt is 1 órával.

Itt a Countdown eredeti hanggal:Szólj hozzá