Alig kilenc hónap alatt ötödik meccsére készül Alexander Emelianenko!
MMA

Alig kilenc hónap alatt ötödik meccsére készül Alexander Emelianenko!


Valamivel több, mint egy hónappal ezelőtt láthattuk utoljára Alexander Emelianenkot harcolni.

Akkor a nyugdíjból visszatérő Gabriel Gonzaga ugyan rávilágított arra, hogy Alex ground gameje bizony hagy még némi kívánnivalót maga után.

Hovatovább, ha a bíró egy ponton nem állítja fel őket, lehet a Brazil kerül ki győztesen a meccsből.

De történt ami történt, Alex úgy néz ki szeretné bepótolni az elvesztegetett éveket, amelyeket börtönnel, alkoholizmussal vagy drogfogyasztással ütött el.

Továbbá minden cikkben meg kell említeni, hogy legyen bármilyen irdatlan formában, tegyen úgy mint egy valóban megjavult ember, mégiscsak megerőszakolt egy ártatlan nőt.

Ezt soha nem szabad elfelejteni neki.

Viszont nekünk meg be kell számolni a sportteljesítményeiről, úgyhogy mindig dilemmás egy ilyen cikk írása, hogy emberileg azért ne magasztaljuk túl a teljesítményét.

Az sem sok piros pontot eredményez, hogy Ramzan Kadyrov udvartartásában és csapatában talált otthonra, akiről pedig tudjuk, hogy Csecsenföld diktátorának szerepét tölti be.

Nade, a szokásos moralizáláson átlépve azért mondjuk el azt is, hogy Alex az RCC (Russian Cagefighting Championship) hármas számú gáláján vesz majd részt, Jekatyerinburg városában.

Időpont: július 9.

Az ellenfél pedig nem más, mint Viktor Pesta.

A cseh harcos még csak 27 éves, tudni kell róla, hogy Alexey Oleynik rajta mutatta be, a UFC történetének első Ezekiel fojtását, amit Junior Albini ellen meg tudott ismételni egy hónappal ezelőtt, a UFC 224-en.

Pestának (de hülye érzés ezt leírni) az volt az utolsó UFC jelenése, ugyanis 5 meccses szerződését csak egyetlen sovány, pontozásos győzelemmel tudta honorálni.

Ezt követően harcolt és nyert otthon egyet az XFN szervezetnél, majd a Fight Nights Global színeiben is két diadalt aratott.

Az a hír járja, hogy e mérkőzés győztese lehet valami nagyobb szervezetnél is folytathatja pályáját, de Alexnek még két meccse van az RCC-nél lepapírozva.

Bár soha nem lett megerősítve, de Alexnek minden bizonnyal Hepatitis B vagy C fertőzése van, emiatt pedig nagyobb és nívósabb szervezeteknél úgysem léphet ringbe/ketrecbe.


Szólj hozzá