Alig egy napon belül kaptak lehetőséget a Teymur tesók! Ráadásul egyikük Prágában harcolhat!
MMA

Alig egy napon belül kaptak lehetőséget a Teymur tesók! Ráadásul egyikük Prágában harcolhat!


Szerencse, hogy van még olyan testvérpár a UFC-ben, akik nem csak a drámát és a kifogást keresik, hogy miért ne harcoljanak éppen.

A svéd fivérek, Daniel és David Teymur mindketten februárra kaptak harcot a UFC-nél.

Nagyobb szüksége a sikerre jelenleg Danielnek van, mert két vereséget is összeszedett, évi egy meccsén.

Danny Henry és Julio Arce voltak az elkövetők, utóbbi ráadásul kopogtatta Danielt, ami első ilyen jellegű veresége volt karriere történetében.

Így a UFC meccs szervezői két olyan embert tesznek be egymás ellen, akiknek kellene valami bátorító siker, a 6-2 mérleg azért (még) nem olyan vészes.

A Cage Warriorstól jó nagy dirrel durral áthozott Chris Fishgold kegyetlenül felsült Calvin Kattar ellen. Calvin egyetlen menet alatt végzett vele, Fishgoldot szintén először fejezték be karriere során, így mérlege 17-2 egy pontozásos vereséggel.

A helyszín pedig a Prágai gála lesz majd, ezzel a pehelysúlyú harccal nyolcra duzzad az eddig oda lekötött meccsek száma.

David Teymurnak kicsit hamarabb kell oktagonba lépnie. Az idei első brazil gálára kapott meghívót, a most már legtöbb UFC-ben begyűjtött submission győzelmet magáénak tudó Charles Oliveira ellen.

Do Bronx alig egy hónapja kopogtatta le Jim Millert, egyetlen ütést sem bonyolított e kapcsán, ahogyan Christos Giagos ellen aratott sikere során se, még szeptemberben, ami földöntúli.

Tehát:

David Teymur – Charles Oliveira UFC on ESPN+ 2 Február másodikán, Daniel Teymur – Chris Fishgold UFC on ESPN+ 3 Prága, Február huszonharmadikán!


Szólj hozzá