Alexander Gustafsson megjósolta mi lesz Jon Jones elleni visszavágójának eredménye

Alexander Gustafsson megjósolta mi lesz Jon Jones elleni visszavágójának eredménye


Az év utolsó gálájának főmeccse lehet majd Jon Jones és Alexander Gustafsson második találkozója.

Az összecsapás nem babra megy, ugyanis Daniel Cormier derekáról lekerül a félnehézsúlyú öv, abban a pillanatban amint az oktagon ajtaja Bones és Alex mögött becsukódik.

Jones egyelőre meglepően csendben van, bár a dolog valahol még érthető is, hiszen majd két hét még van 15 hónapos eltiltásából.

Gustafsson aki hihetetlen módon még régebb óta van már partvonalon mint Jones, magabiztos visszatérést jósol, nem bízná a pontozókra a dolgot.

”Kiütöm a negyedikben. Jon Jones feje pattogni fog a vásznon a negyedik menetben. Ugyanúgy tisztelem őt, mint öt éve, de most ez fog történni.”

Alex és Bones a UFC 165-ön találkoztak először, fél évtizede.

Minden idők egyik legjobb meccsén (félnehézben biztosan) Gus elsőként mutatta meg, hogy Jon is halandó, akinek meg kellett fordítani az összecsapást, a svéd kezdeti remeklését követően.

Mindenki egy gigászi összecsapást remél most is, de kicsit gondoljunk bele, hogy két másfél éve inaktív emberről van szó.

Lehet eleinte peregni fog a rozsda mindkettőjükről, de nagyobb esélye a győzelemre még Daniel Cormier szerint is Jonesnak van.

”Szerintem ezt is Jones nyeri. Alex is egy nagyszerű harcos, aki pontosan tudta, hogy senki egy fikarcnyi esélyt nem ad neki Jon ellen. Azért is volt olyan szoros az első meccs. Mindkettőjükkel megosztottam az oktagont, úgy vélem Jones a jobb, ha teljesen őszinte akarok lenni.”

Jones nagyobb esélyesként nyitott a bukiknál is, arra a meccsre amely lehet a Cormier elleni trilógiát készítheti elő.


Szólj hozzá