Alakul az álommeccs Israel Adesanya és Jon Jones között
MMA

Alakul az álommeccs Israel Adesanya és Jon Jones között


Nagyon sokan hasonlítják a kick-box háttérrel rendelkező (nemhivatalos kick-box rekord: 75-5-1, 13 KO), Israel Adesanyát minden idők legjobb MMA bunyósához, Jon Jones-hoz. Nem véletlenül: csakúgy, mint a félnehézsúlyú bajnok, Adesanya is minden meccsét megnyerte, ráadásul még a fizimiskája is nagyon hasonlít Jones-ra.

Jon-nak szemmel láthatóan nem tetszenek ezek az összehasonlítgatások, legutóbb kikérte magának, állítva, hogy "csak egy Jon Jones van":"Az ember eche kick-box meccset vívott egy tömpe birkózóval." – utalt Izzy tegnapi meccsére Kelvin Gastelummal (ami minden idők egyik, ha nem A legjobb középsúlyú címmeccse volt, ezt azért hozzátenném). Hozzátette, hogy lehet hypeolni Adesanyát, de ő már látott mindent, amit látni lehet MMA-ban.

Korábban Jones azt üzente a nigériainak, hogy ha bunyózni fognak, a végén apucinak fogja hívni őt. Ez egy reakció volt Izzy soraira, aki azt mondta, hogy egy "GOAT-ot már megölt, és készen áll arra, hogy még egyet megöljön".

Bármennyire is izgatja a fantáziánkat ez a bunyó, Jones és Adesanya egyelőre nem bunyózhat egymással, mindketten elfoglaltak a saját súlycsoportjukban. Izzy most lett középsúlyú ideiglenes bajnok, így Robert Whittaker lesz a következő ellenfele, Jones pedig júliusban védi meg félnehézsúlyú címét Thiago Santos ellen.

Ha mindketten sikerrel járnak, akkor talán összejöhet a suprfight.

Mit gondoltok, jó ötlet lenne?


Szólj hozzá