Alacsony fizetése miatti tiltakozás okán kivonult a ringből a szupernehézsúlyú ökölvívó! Videó!

Alacsony fizetése miatti tiltakozás okán kivonult a ringből a szupernehézsúlyú ökölvívó! Videó!


Mikor már azt hinnétek mindent láttattok vagy hallottatok, jön valami eddig nem látott eset.

Tegnap éjjel a Premier Boxing Champions gáláján egy szupernehézsúlyú meccs volt tervezve Curtis Harper és a veretlen nigériai Efe Ajagba között.

A 30 éves Harper nem épp az eleit tagja, 13 győzelme mellett van 6 darab veresége is most már.

A két ökölvívó rendben megérkezett a ringbe, ahol az első gongszót követően Harper nemes egyszerűséggel fogta magát és a kötelek között távozva megindult a backstagebe.

Ellenfele hitetlenkedve nézte a történteket, de a kizárás megtörtént, mindössze egyetlen másodperc alatt DQ győzelmet aratva úgy, hogy egy lépést sem tett az esetért.

Harper egy éve nem bunyózott, akkor sikeresen nyert kiütéssel de előtte meg őt csapták ki egyszer.

Egy Chris Arreola nevű fickó ellen meg elvileg egy fantasztikus 8 menetest csinált még 2015 tavaszán.

Természetesen a találgatások megindultak arról, mi állhatott a szinte hihetetlen esett mögött, elvileg páran a fickó járásából és szagából arra következtettek, hogy még az első ütés előtt szeretett volna elengedni egy galambocskát, de jött vele az egész raj, ha értitek mire gondolok.

Ezt félig meddig megcáfolva a hivatalos magyarázat végül az lett, hogy Harper nem érezte magát megfizetve a veretlen reménység ellen.

DE AKKOR MEG MI A FRANCÉRT ÍRTAD ALÁ A SZERZŐDÉST ELSŐ KÖRBEN, BASZKI?!

Na de lássátok mi történt:Egyébként nem csak Harper hagyta el a ringet a gálán, Jamontay (de szép név) Clark egy leütést követően kicsúszott a ringből, majd az alatt foglalt helyet:
Sheiittt micsoda show.


Szólj hozzá