Agyunkat eldobjuk: A Karate Combat leigazolta Raymond Daniels-t!

Agyunkat eldobjuk: A Karate Combat leigazolta Raymond Daniels-t!


A világ egyetlen profi karate ligája, a Karate Combat eddig is nagyon jó irányba haladt, most azonban talán a történelmük eddigi legnagyobb híréről számoltak be.

Sikerült magukhoz csábítaniuk Raymond "The Real Deal" Daniels-t, aki eddig a Bellator igazolt versenyzője volt. Daniels az egyik személyes kedvencünk – amellett, hogy négyszeres W.A.K.O. világbajnok, 38 profi kick-box mérkőzése közül 35-öt megnyert, MMA-ban pedig 5 bunyója volt eddig, és csak egy mérkőzést veszített el.

Nem véletlenül mondta rá Georges St-Pierre, hogy ő a világ legjobb állóharcosa jelenleg. 2015 óta veretlen, Shotokan karatéban 6. DAN-os fekete öves mester, Taekwondo-ban pedig 5 DAN-ig jutott el, BJJ-ben pedig kék öves. A Bellator kick-box részlegében többszörös váltósúlyú bajnok volt.

Rúgótechnikája minden képzeletet felülmúl, igazi élvezet nézni minden egyes mozdulatát a küzdőtéren. 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Karate Combat 🥋 (@karatecombat) által megosztott bejegyzés


Magyarországon eddig háromszor is láthattuk őt, sajnos kétszer pont egy magyar fightert győzött le (Benedek Zsoltot, valamint Győrfi Csabát, akik hősiesen helyt álltak ellene)

S. Kovács Ádám, a Karate Combat elnöke elárulta magazinunknak, hogy Daniels augusztus 27-én mutatkozik be a Karate Combat 35-ön, az ellenfele egyelőre még nem ismert, de talán lényegtelen is, hiszen egy igazi legendát láthatunk ebben a friss szabályrendszerben. Több mérkőzésre szóló szerződést írt alá.

Érdekességképp: 2007-ben Stephen "Wonderboy" Thompsonnal – aki szintén a Karate Combat tagja, de ő sajnos nem bunyózhat a Karate Combat-ban, meggátolja ebben a UFC-s szerződése, így csak "sensei"-ként vesz részt a liga életében – is összekerültek, Thompson kcik-box karrierjének utolsó meccsén, amelynek sajnos egy térdsérülés vetett véget idő előtt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá