UFC-veteránokat igazolt le a Karate Combat

UFC-veteránokat igazolt le a Karate Combat


A Karate Combat három kivételes tehetséget is leigazolt a héten, két UFC-t is megjárt veterán is csatlakozott a világ egyetlen karate profi ligájához.

Köztük van Lyoto Machida egyik legrégebbi tanítványa, Bruno ‘The Tiger’ Souza, aki négyéves kora óta edz Machida brazíliai edzőtermében, és az LFA-nál volt már bajnok is pehelysúlyban. Bruno karatéban és judóban is fekete öves mester.

Az ír UFC veterán, Dean ‘The Sniper’ Barry is aláírta szervezethez, és most a Karate Combatnak hála ismét visszatérhet a gyökereihez, a karatéhoz, ahol profiként versenyezhet.

Külön érdekesség, hogy a többszörös világbajnokot 2017-ben maga Georges St-Pierre választotta meg sparring partnerének, amikor a Michael Bisping elleni visszatérésén munkálkodott.

A harmadik versenyző Maciej Tercjak, aki kyokushin karatés (ez a legkeményebb karate ág), többszörös Európa-bajnok, és kick-boxban volt már profi korábban, itt idén bunyózott legutóbb, hatalmas fejrúgással terítve le ellenfelét:


“Azt szeretnénk, hogy a Karate Combat a világ legjobb állóharcosainak otthona legyen, ezért folyamatosan keressük a világszínvonalú tehetségeket." - fűzte hozzá az igazolás híréhez a Karate Combat elnöke, S. Kovács Ádám.

"Bruno és Dean már harcolt a világ legnagyobb platformjain, és izgatott vagyok, hogy lehetőséget adhatunk nekik, hogy visszatérhessenek a gyökereikhez. Tercjak nagyon robbanékony fighter, amit szerintem a rajongóink imádni fognak. Ez csak a kezdet, nagy híreink lesznek a közeljövőben!"

Az egyre bővülő és nagyobb népszerűségnek örvendő Karate Combat következő gáláját augusztus 27-én láthatjuk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá