A Venum leváltotta a Reebok-ot, így néznek ki az új uniformisok
MMA

A Venum leváltotta a Reebok-ot, így néznek ki az új uniformisok


A minap egy korszak lezárult. A Venum 7 év után leváltotta a sokak szemében nemtetszést kiváltó Reebok ruhamárkát a UFC-ben, és a promóció büszkén bemutatta az új kollekciót, ami immár elérhető a UFC Store-ban.

Szemezgettünk belőlük, mutatunk pár darabot. Ez a felső például 150 dollárba, azaz 45.000 Ft-ba kerül, és a bajnokok hordják majd:Ez a nadrág 130 dolcsiba fáj, azaz 39.000 Ft:Ugyan nálunk nem elérhetőek ezek a darabok, azonban szintén jó minőségű ruhákat tudtok vásárolni nálunk, a TOTALDAMAGE Store-ban, tizedannyi zsetonért!

Egy hangulatos videót is közzétett a UFC a Venum érkezése örömére: 
View this post on Instagram

 

A post shared by ufc (@ufc)


A hétvégi UFC-gálán már ezekben az új cuccokban láthatjuk majd Marvin Vettoriékat.

Azt is tudjuk már, menni lóvét kapnak majd a bunyósok a Venumtól, az összeg sajnos csak csekély mennyiséggel több, mint amennyit a Reebok adott nekik. Az 1-3 UFC-s mérkőzéssel rendelkező harcosok 500 dollárral kapnak többet, a bajnokok pedig kétezer dollárral lesznek gazdagabbak, mint a Reebok-korszakban.

Mit gondolsz az új hacukákról?


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá