A UFC és a Reebok útjai szétválnak
MMA

A UFC és a Reebok útjai szétválnak


Emlékeztek még arra az időre, amikor a UFC-s harcosok össze-vissza mindenféle cuccban beléphettek az Octagonba?

Ennek a káosznak a Reebok vetett véget, vagyis maga a UFC, mivel 2014-ben 70 millió dollár értékű szerződést kötött a ruhamárkával. Ezek után egységesebb lett a bunyósok kinézete (kivéve, amikor a PELENKÁS GYILKOST mutatták a kamerák), de sokan hevesen panaszkodtak azért, amiért elveszítették a ruhaszponzoraikat és belekényszerültek egy olyan helyzetbe, ahol nem maradt választásuk.

Ez a bizonyos szerződés az év végén jár le, és minden jel arra mutat, hogy nem lesz megújítva. Ez nem biztos, hogy baj, hiszen Sean O'Malley például elárulta, mennyire rossz ez a deal, állítólag az 1 millió dolláros haszonból, amit az ő arcképének köszönhet a Reebok, nagyjából 3000 dollárt kapott.

Egyébként a Reebok-lóvét a UFC-sek a bunyók után kapják, minél többet harcolt valaki a promóciónál, annál többet, mérkőzésenként:

3 meccsig, vagy az alatt: 3500 dollárt
21 meccsig, vagy afelett: 20.000 dollár
bajnokok: 40.000 dollár

És vannak, akik (Conor McGregor, Paige VanZant) külön szerződést kötöttek, nyilván sokkal jobb fizetésért.

Dana White azt mondta a régi "káosz" nem tér vissza, mert, a Reebok helyébe egy másik márka lép majd, ezek közül kerülhet ki a győztes: Nike, Under Armour, Venum. Sok UFC-bunyós állítólag a Reebok miatt hagyta ott a céget.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá