A UFC tényleg leigazolta Hasbullát

A UFC tényleg leigazolta Hasbullát


Hasbulla Magomedov egy nagyon jópofa jelenség. A növekedési hormon hiányos, más néven törpenövésű celebet sokan imádják MMA körökben (bár azért nem mindenki), többek között a UFC elnöke, Dana White is.

A 19 éves fiatalember több UFC rendezvényen is részt vett már, Khabib személyes jó barátja, és számos videóban is feltűnt UFC fighterek, világhírű bokszolók mellett, akiket állandóan megtréfál valamivel. Legutóbb Alexander Volkanovski-t például egy tortával nyomta képen.

Dana korábban azt nyilatkozta, amikor megkérdezték tőle, hogy valaha leigazolja-e Hasbullát a UFC-ben, hogy több esélye van ennek, mint zéró.

Ehhez képest ez a lépés tegnap megtörtént, a UFC leigazolta Aranybullát...akarjuk mondani, Hasbullát. És nem, ma nem április elseje van, ez halál komoly. Egy öt évre szóló szerződést hoztak tető alá.

Természetesen Magomedov nem harcolni fog a ketrecben, mint a többi dagesztáni. Médiaszereplésre kérték fel, meg kell jelennie majd pár rendezvényen, mint hivatalos reklámarc.

Információink szerint az apró emberke többet fog keresni, mint pár alacsonyabb szintű harcos a UFC-ben, ami azért elég érdekes, de azokban az időkben, amikor Instagram követők számában mérik az embereket, már kezdünk ehhez hozzászokni...

Conorral egyábként jól összekaptak, miután Hasbulla McGregor-nak nevezte el a házi csirkéjét, az ír pedig keményen nekiment, és egy photoshoppolt képet is feltöltött a Twitterre, amiben azt írja,
"Na, most beszélj, te kis gumó!"Azt nem tudni, pontosan mikor láthatjuk Hasbullát egy UFC gála során, és azt sem, hogy milyen formában.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá